rasiri toj ama cela makedonija cita forumov ??? mi kazuvaat mene lugje koi ne ni znaat so e forumtvoe e da odluchish
aa toa shto zboruva cela makedonija e blagodarenie na "GavolRulz" koj ja rashiri taa dezinformacija
rasiri toj ama cela makedonija cita forumov ??? mi kazuvaat mene lugje koi ne ni znaat so e forumtvoe e da odluchish
aa toa shto zboruva cela makedonija e blagodarenie na "GavolRulz" koj ja rashiri taa dezinformacija
ne veruvam da dadat takov izbor ,sigurna li si vo toa?Ima 5 naslovi na eseite megju koi se biralo za da se padne na maturata.
1. Learning languages in the area of globalization
2. Role of the Internet for the students
3. Environment and the way i explore it
4. I and the environment
5. MY LAST SUMMER AND HOLIDAY
Kako po chista sliuchajnost si ja pogodil temata?! Na son ti se soni temava? pa si ja trefna?
аман бе ајдеVo edno pretprijatie so 100 vraboteni, 40 znaat angliski jazik, 30 znaat germanski jazik i 15 gi znaat i dvata jazici. Slucajno treba da se izbere edno lice.
Verojatnosta izbranoto lice da znae barem eden jazik e _________.
HELP!
http://www.cotf.edu/ete/Шо ќе се пишит жити се за Environment and the way I explore it и I and the environment
Нека дает ова за Интернетов нека не се занесват многу
Се регистрираш на форумот само за да се молиш да ти дадат тема од вакви и да знаеш те тераат за инат да не кажуваш а и едно големо браво до GavolRulz само така бате можиш да и замолчешNEGIRASE.. DA... A CELA MKD ZBORUVA DEKA SE TIE TEMI... OD NEGOO SE PROSIRILO ?? KAE TOJ SO PISA KAE TOJ SO GI PISA TEMITE MAKEDONSKI ?????????????????