Фан клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Многу пари се 40м за разгалено циганче кое игра година ипол професионален фудбал во лига кај што играат пензионери,возачи на камиони и полицајци. Понашањето му е ко на Балотеле...незнам Мур сака да си го задоволи фетишот да има безмозочно створење во тимот.

Кака нема шанси да оди во Италија, во било кој тим, тие тимови немаат пари за да одржаваат еден Кака во 2011год.

ја колку што се сеќавам 65 го земавме,а сеа за 30 ќе го продаваме,ќар до гуша

Многу пари се 40м за разгалено циганче кое игра година ипол професионален фудбал во лига кај што играат пензионери,возачи на камиони и полицајци. Понашањето му е ко на Балотеле...незнам Мур сака да си го задоволи фетишот да има безмозочно створење во тимот.
Од кај си толку сигурен дека ќе биде толку слаб Неимар??? Нели највеќе добри играчи и таленти искачаат од Бразил, еве ја вистинската ѕвезда која се појави.

^ Нејмар е најдобра опција моментално. И да седи на клупа нема да биде проблем, парете не ме интересираа зошто не ги давам од џеб. Нејмар ќе биде новиот Робињо ако дојде кај нас, само веруем дека ќе има малку појќе памет од горе-споменатиов циган.

^ Нејмар е најдобра опција моментално. И да седи на клупа нема да биде проблем, парете не ме интересираа зошто не ги давам од џеб. Нејмар ќе биде новиот Робињо ако дојде кај нас, само веруем дека ќе има малку појќе памет од горе-споменатиов циган.
Браво прв си што застана на страната на Неимар.:D
--- надополнето: Jun 15, 2011 11:13 AM ---
ја колку што се сеќавам 65 го земавме,а сеа за 30 ќе го продаваме,ќар до гуша
Епа типот коа е бетер од Бенз што да се прави:D Бензема барем колку што го земаа толку можат и да го продадат, а овој лингур ни 1 цент не вреди:ROFLMAO:

Исто како што се Бензема и Ди Мариа:D

Ye :eek:
--- надополнето: Jun 15, 2011 11:24 AM ---
Касиљас​
Маикон-Пепе-Рамос-Коентрао​
Сахин-Мело​
Санчез-Пасторе-Роналдо​
Нејмар​

Ye :eek:
--- надополнето: Jun 15, 2011 11:24 AM ---
Касиљас​
Маикон-Пепе-Рамос-Коентрао​
Сахин-Мело​
Санчез-Пасторе-Роналдо​
Нејмар​
Тапа си!!!
Casillas​
Ramos - Pepe - T.Silva - Marcelo​
Sahin - Khedira​
Di Maria - Taio Cruz - Benzema​
Neymar​

Браво еј, си знаела како се прави гиф. Браво !
Не знам дали некој воопшто помислил на тоа, само ставив интересна информација од официјалната страна на Реал.
btw намерно бараше гиф со црнец или ... ?

Wtf?! Смирено. Мојот одговор не беше лично за тебе, само ја искористив веста посредно да прокоментирам колку смешни ми беа шпекулациите за заминувањето на Крис.

И не, не барав намерно, ми се допаѓаат спонтаните работи. :) (овај пат ќе клам смајли да не ме сватиш пак погрешно)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom