СУГС Јосип Броз -Тито

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
JBT, каде amazing лажење happens. Ич да не ти чуе Кирца :)

--- надополнето ---

:pos2:Незнам како се вика. Ама слушам дека биологија била мрдната. А физичко Маја, само опрема требало да носиш и имаш 5ка.
Според тебе лесно е во ЈБТ?
Истото што ти го кажа Кирца го кажав јас пред година дена кога праша едно друго дете и завршував 4та истовремено. Во прва ќе ти е тешко, после ќе научиш финтици и полесно ќе е. Инаку во прва и јас бев 4.70, немаше шанси 5,00 кај, ти на операција а Радмилчето ти става 2ка у дневник зошто не си бил на тест, а си одговорил 3 пати за 5ка. :tapp:

И да, те пуштаат од часови за секакви дешавки, утакмица фудбал, кошарка, ракомет, еве сега и хокеј ќе се вадите :pos2:, па времето било топло, па ова па она :))) И не верувај многу многу на професорите, користат секакви трикови за да го кренат школото од бездната која запаѓа, да се закануваат со полагања, настави и сл.

КвикСилвер

Модератор
Член од
28 март 2010
Мислења
4.547
Поени од реакции
5.856
JBT, каде amazing лажење happens. Ич да не ти чуе Кирца :)

--- надополнето ---

Истото што ти го кажа Кирца го кажав јас пред година дена кога праша едно друго дете и завршував 4та истовремено. Во прва ќе ти е тешко, после ќе научиш финтици и полесно ќе е. Инаку во прва и јас бев 4.70, немаше шанси 5,00 кај, ти на операција а Радмилчето ти става 2ка у дневник зошто не си бил на тест, а си одговорил 3 пати за 5ка. :tapp:

И да, те пуштаат од часови за секакви дешавки, утакмица фудбал, кошарка, ракомет, еве сега и хокеј ќе се вадите :pos2:, па времето било топло, па ова па она :))) И не верувај многу многу на професорите, користат секакви трикови за да го кренат школото од бездната која запаѓа, да се закануваат со полагања, настави и сл.
Знам за ескурзиите и за тоа што ги пуштале по секакви поводи. Еве братучетка ми, 4та е. За Црвен Крст четвртина година нема дојдено во школо. Супер си поминува. Слабо учи, а скоро се и се 5. Тоа се вика стара слава :) Најбитно како ќе се докажеш 1ва година. Еве на пр. другар ми учи во Борис и е 1ва година. Сега на крај на година ми вика: Гадно се заебав што се глупирав 1ва година. Никако не ќе можам да си простам. Иначе, Кирца, ти си 4та?

Член од
16 јануари 2009
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.068
Кирца е втора ја ке ти одговорам он е превозбуден за вечер дека нели играат Реал-Барса:tv:
Иначе од кај мене на екскурзија ќе идат околу 10 души како е кај другите?
Мене не ми е јасно,ај што одиме во Белград тоа се убаве ама иста програма,тоа им е ептен дебилен потег.

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Стекни добар впечаток кај профеосрите на почеток и после ќе се вадиш прелесно.А ќе ти треба зошто апла досадно е.Тоа во случај да немаш компјутери.Ако имаш нет ондак брзо ти поминува часот.Али вака да ги заредиш у серија математика,историја(кај Даскалот) и уште некој ти се еба мајката.Е тогаш едноставно времето стои.И да ако класната оправдува многу лесно ќе можеш да бегаш.Ако имаш среќа да се паднеш во училница со компјутери каде што игри ќе играш ондак ок али ако немаш компјутери е ондак ќе искочиш до час да се шлаеш по ходници колку да ти помине времето.

Член од
16 јануари 2009
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.068
www.jbtradio.com-официјалната страна на школото.Да ја оживееме оваа тема малце ајде да ве слушнам како ви се свиѓа??
https://sites.google.com/site/petokrakamk/ -оваа е страната што ние од новинарска секција ја правевме радиово одеднаш без никакви консултации и предлози го лупна директоркава.Ама ај да ви ги слушнам мислењата:toe:

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
www.jbtradio.com-официјалната страна на школото.Да ја оживееме оваа тема малце ајде да ве слушнам како ви се свиѓа??
https://sites.google.com/site/petokrakamk/ -оваа е страната што ние од новинарска секција ја правевме радиово одеднаш без никакви консултации и предлози го лупна директоркава.Ама ај да ви ги слушнам мислењата:toe:
Хедерот е топ на страната на школото .Сте го направиле фенси и catchy :) само ако може да ги потсредите границите, со портокаловото, малку ептен почетнички изгледаат. инаку другото навистина многу ми се допаѓа. Фала му на Господ што на директоркава сега и текна да имаме страна, ние кога ја правевме рече абе тоа глупости :tapp:
Добра работа дечки :)

Член од
16 јануари 2009
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.068
Хедерот е топ на страната на школото .Сте го направиле фенси и catchy :) само ако може да ги потсредите границите, со портокаловото, малку ептен почетнички изгледаат. инаку другото навистина многу ми се допаѓа. Фала му на Господ што на директоркава сега и текна да имаме страна, ние кога ја правевме рече абе тоа глупости :tapp:
Добра работа дечки :)
за радиото збориш така??
Иначе тоа го праеле од дел рио филмс некојси типци(јас првпат слушам за овие).Мислам дека од идната година треба да почне и со емисии односно ученици да си имаат сопствен простор во радиото.

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
Матуранти од ЈБТ, кога и да ви е матурата, ви посакувам многу успеси понатаму и поминете си најлудо на прославата:)))

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Матуранти од ЈБТ, кога и да ви е матурата, ви посакувам многу успеси понатаму и поминете си најлудо на прославата:)))
Денес им е. :)

И јас ви посакувам најубав провод, иако врне, нека не ве спречи тоа. :)

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Најубав провод матуранти, за ништо да не се секирате, и онака никој нема да памти што сте носеле вечерта, глејте да се изнаиграте и најубаво да си поминете. Нас на 17ти ни беше, прошлата година на овој ден 10 аналгини се напив за главата :pos2: :)

П

Паган-др

Гостин
На ЈБТ секогаш им е најпрва забавава. Среќно понатака и со матурата:smir:

PS. http://www.facebook.com/pages/На-убавите-не-им-требаат-3-месеци-за-да-се-спремат-за-матура-xD/104119482962037 :pos:
Вчера имаа Угостителско и гимназијата у Драчево. :)

whateva, и од мене едни чести4ки. :)))

Kajgana Shop

На врв Bottom