Ilumious
Патник, педер, поет, администратор, масон
- Член од
- 29 јануари 2007
- Мислења
- 84.962
- Поени од реакции
- 195.500
JBT, каде amazing лажење happens. Ич да не ти чуе Кирца
--- надополнето ---
И да, те пуштаат од часови за секакви дешавки, утакмица фудбал, кошарка, ракомет, еве сега и хокеј ќе се вадите :pos2:, па времето било топло, па ова па она )) И не верувај многу многу на професорите, користат секакви трикови за да го кренат школото од бездната која запаѓа, да се закануваат со полагања, настави и сл.
--- надополнето ---
Истото што ти го кажа Кирца го кажав јас пред година дена кога праша едно друго дете и завршував 4та истовремено. Во прва ќе ти е тешко, после ќе научиш финтици и полесно ќе е. Инаку во прва и јас бев 4.70, немаше шанси 5,00 кај, ти на операција а Радмилчето ти става 2ка у дневник зошто не си бил на тест, а си одговорил 3 пати за 5ка.:pos2:Незнам како се вика. Ама слушам дека биологија била мрдната. А физичко Маја, само опрема требало да носиш и имаш 5ка.
Според тебе лесно е во ЈБТ?
И да, те пуштаат од часови за секакви дешавки, утакмица фудбал, кошарка, ракомет, еве сега и хокеј ќе се вадите :pos2:, па времето било топло, па ова па она )) И не верувај многу многу на професорите, користат секакви трикови за да го кренат школото од бездната која запаѓа, да се закануваат со полагања, настави и сл.