Принцезичка
courage is contagious
- Член од
- 12 декември 2008
- Мислења
- 1.556
- Поени од реакции
- 348
Да се разберема гласачкиот список има многу малце врска со пописот.Да бе, се согласувам дека е напумпан списокот... почнувајќи уште од пописот 2002. За да испаднат шипта*ите фамозни четврт луѓе попишуваа шо ќе стасаат... ќоро, глуво, сакато, мачки, кучки, умрени, иселени, влечкаа од Косово, од Албанија... се’ само да се оствари зацртаното. И нормално после да имаме напумпани списоци. Секаде каде што тие имаат замешано прсти има проблем со реални бројки и пописи. Можи колку сакаат да кукаат овде на форум и изговори да бараат, да лажат, тролуваат, ама џабе е кога јавна тајна е тоа.
На форумов иначе, не се сите провокатори како makedonec... ама за 3 и повеќе години колку што сум јас на форумов, досега не сум сретнал шипт*р, а да не напиња кога ќе се сретни со вистината (во случајов муабетот со бројкиве).
Пописот убаво си стои 2 милиона народ. (од 2002)
Гласачкиот според тоа треба да биде максимум 1.6 милиона. Неисчистениот гласачки список најмалце се криви Албанице . Не знам кои биле број на гласачи и кој бил одговорен за него во 2002 ама сигурен сум дека сега се е во рацете на МАКЕДОНСКИ политичари и нивната војла. Имаме тука и мвр кој може да помогне да се растерети и разјасни кои се надвор подолго време и дали имаат важечки пасош со тоа и право на глас. Повторно МВР е под власт на МАКЕДОНЦИ.
Албанците можат да манипулираат со пописот до извесна мера но не до пропорции кои ги направи ти на . Исто како и македонците .што манипулираат ( ама тоа се заборава)
На крај и краева гомното твое не смрди ама на комшијата да
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)