Како да се дојде до девојка?

Lucio

титула по желба
Член од
26 јуни 2006
Мислења
871
Поени од реакции
42
Во поголемиот дел си во право... всушност работи кои ги знам, али фала на „допунката“. :)
Инаку едно знам сигурно: жена не се прашува за години, а од тие „нелегалните“ сум заштитен зошто преферирам „дотки“. :oops: Али да не изгледа малце лиглесто, да отидеш кај постара девојка со некоја фора од тој тип Здраво која си? или пак и тука зависи од пристапот?
--- надополнето: Jun 13, 2011 12:15 PM ---
Зборам за 2-3 години постара... не сум некрофил. :p

Член од
13 мај 2010
Мислења
569
Поени од реакции
437
Во поголемиот дел си во право... всушност работи кои ги знам, али фала на „допунката“. :)
Инаку едно знам сигурно: жена не се прашува за години, а од тие „нелегалните“ сум заштитен зошто преферирам „дотки“. :oops: Али да не изгледа малце лиглесто, да отидеш кај постара девојка со некоја фора од тој тип Здраво која си? или пак и тука зависи од пристапот?
Ок, се разбираме :)
Не е толку важно што ќе речеш бидејќи најголем удел има говорот на телото. Зборовите се стандард, Здраво, Како си?/Како си поминуваш?, Јас сум тој и тој, А ти си?... и самото ќе те води, незнам зошто би измислувал цел разговор пред да и пријдеш.Едноставно е, напрај и 5 минути муабет колку да добиеш број, речи Чао and get lost. Останатите информации ќе ги разменете на кафе, просто како грав. Многу комплицирате вие машките :p хахаха

п.с. Заборавив уште нешто. Нема врска ако е постара 2-3 години, не се ни забележува. И не планирај многу, дејствувај.

lo6ko piratot

безобразно реален
Член од
2 април 2009
Мислења
441
Поени од реакции
56
Под дифолт сите луѓе се различни. Она што кај некоја ќе запали, кај друга може нема. Затоа неможе да се каже дека постои некој универзален начин како да дојдеш до некоја. Ипак збориме за живи битија а не за предмети. Се додека се третира девојката ко предмет шансите да ја заведеш ти се 0000000. Затоа БИДИ СВОЈ. Ако треба да се прилагодуваш заради некоја онда знај у старт дека не е малата за тебе ниту па ти за неа!

А

Антоние

Гостин
Најдобра комбинација е убави фармерки со кошула и под неа маица,ако е Бела кошулата земи црна маица под неа за контраст.
~ seljak detected ~

Се надевам немаш против ако ти го украднам овој изразов "дотки" :D

Lucio

титула по желба
Член од
26 јуни 2006
Мислења
871
Поени од реакции
42
~ seljak detected ~
Абе ај сиктер!! :ROFLMAO: :ROFLMAO: хахахах
Таман си е. И јас стојам цврсто зад тоа.
--- надополнето: Jun 13, 2011 12:30 PM ---
Ок, се разбираме :)
Не е толку важно што ќе речеш бидејќи најголем удел има говорот на телото. Зборовите се стандард, Здраво, Како си?/Како си поминуваш?, Јас сум тој и тој, А ти си?... и самото ќе те води, незнам зошто би измислувал цел разговор пред да и пријдеш.Едноставно е, напрај и 5 минути муабет колку да добиеш број, речи Чао and get lost. Останатите информации ќе ги разменете на кафе, просто како грав. Многу комплицирате вие машките :p хахаха

п.с. Заборавив уште нешто. Нема врска ако е постара 2-3 години, не се ни забележува. И не планирај многу, дејствувај.
И тоа у право си дека ја тупам... многу сум смотан некад :cenzura: Ќе ми текне баш некоја фора, и ќе ја затупам: Да одам ли... да нели одам? Шо ако се изглупирам? Шо ако ме одбие? И после дома ко ќе си одам... Е оти не ојде? Е оти де!! :)

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Толку ли се девојките непробојни тврдини па да мора цели фермани да се пишат како да се освојат? Небаре се заклучени позади 7 капии со 7 катанци и три ламји ги чуваат па „сиротиот“ маж мора да помине низ сито и решето за да и пријде.

Девојки се а не змејови кои јадат мажи :).

Lucio

титула по желба
Член од
26 јуни 2006
Мислења
871
Поени од реакции
42
Абе за кој како, а? Ко не ми се допаѓа си праам муабет со нив како сакам. Недај боже да ми се допадне, и претходно да сум бил „чилакс“ после ќе се здрвам. Да сибам психата.... ами шодапрам ко сум си такоф?! :D

shutrak

opsenar
Член од
3 јуни 2011
Мислења
37.699
Поени од реакции
31.760
definit., mora da najdesh nekoja shto ke te oslobodi., samo eden uslov ., so 30 do 50 evriki ., ., i majstor ke te naprai;)., bee:cool:

Lucio

титула по желба
Член од
26 јуни 2006
Мислења
871
Поени од реакции
42
Не е интересно онака, знаеш шо ќе испадне... нема возбуда. :D

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
во диско во гужвата застани до женскиот пол , и ете си до девојка...

Lucio

титула по желба
Член од
26 јуни 2006
Мислења
871
Поени од реакции
42
Абе ти можеш да застанеш и до најбогатиот таму... ама не те прави тоа богаташ... :)
Али ако застанеш до некој пе*ер, е онда пе*ер си. :D

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Абе ти можеш да застанеш и до најбогатиот таму... ама не те прави тоа богаташ... :)
Али ако застанеш до некој пе*ер, е онда пе*ер си. :D
Па не биди слепец бе да застанеш до маж, зарем не разликуваш маж и жена.. Туку арно велиш некој баксузен чоек можи да застани до транвестит :P

Член од
22 февруари 2011
Мислења
121
Поени од реакции
57
Имам чувство дека девојките низ Скопје се многу плашливи кога ќе им се доближи некој непознат, но имам чувство и дека тоа е поради самите машки кои немаат идеја како да флертуваат со девојка, а притоа да не делува нападно или несмасно.

Па ме интересира кој би бил најидеалниот, а кој најпрактичниот пример за запознавање и флертување? Немора да е машко кон женско, туку и обратно.

Па повелете...

A

Auditore

Гостин
Јас првин проценувам каква женска е, па тогаш атакувам, ако ме разбираш.
Некои пристапи, или најидеален и најпрактичен пример нема, денес сите фураат по шаблони за запознавање, некој пак на необичен начин и приоѓа, зависи каков човек.
Јас немам најидеален, ниту најпрактичен, али ги комбинирам сите што ги знам.

Kajgana Shop

На врв Bottom