Тенисот во Македонија. Игра ли некој тенис?

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.555
Иди во тениски клуб Југ, во парк што е до салата на Работнички.
250 денари или 300 ќе те чини шпанување на рекетот.

Caligula

Realiziran
Член од
25 јануари 2005
Мислења
895
Поени од реакции
97
Многу се скапи термините во Скопје,јас играм рекреативно во Ас позади МЗТ ама неможе тоа темпо на давање пари да се издржи.

С

Спенсер

Гостин
Ајде да се договориме :)

Боби и вамос реал играле веке...

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Ајде да се договориме :)

Боби и вамос реал играле веке...
3-2 за Боби во сетови!!! Првиот меч ме водеше со 1-0 но сепак Надал успеа да дојде до пресврт на земјените терени, а втор пат игравме на тврда каде имав во прв сет водство и го загубив и во вториот водев и го загубив:toe: ме фати на психа:P

--- надополнето ---

Пишувајте ако има меч некој да дојдам да ве плеснам.:smir:

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Од толку љубители на тенисот, нема ли некој од Скопје што сака да се договориме и да играме тенис???
До сега Спенсер е еден кандидат со мене, ако може уште двајца да се најдат и да биде поинтересно со 4ца. Пишете не се срамете и плашете! :):pipi:

Член од
15 април 2010
Мислења
78
Поени од реакции
1
Prodava nekoj reketi za tenis ? Tuka vo Tetovo iznajumuvaat teren 300den za eden cas, no so nasi reketi i topce... a so moj/nasi 20godini stari sme za treniranje i nekoj sto trenira da mi kaze sto sodrzi eden trening ? Mislam deka e podobro da igram rekreativno i bez trener :D

С

сашенко

Гостин
3-2 за Боби во сетови!!! Првиот меч ме водеше со 1-0 но сепак Надал успеа да дојде до пресврт на земјените терени, а втор пат игравме на тврда каде имав во прв сет водство и го загубив и во вториот водев и го загубив:toe: ме фати на психа:p
--- надополнето ---
Пишувајте ако има меч некој да дојдам да ве плеснам.:smir:
Абе кај играте тенис? Колку пари без ваши рекети?

Член од
5 јули 2009
Мислења
1.123
Поени од реакции
205
Кој има пари ке игра тенис кој не ке игра пинг понг во мало на врата и гајби...

С

сашенко

Гостин
Ако си од Скопје во АС на земја кај МЗТ салата во Аеродром е 200 ден 1 саат:)
Еднаш ми го објаснуваа ова и слабо разбрав.Ми рекоа 100 денара од човек тогаш, ова ти е пресметано за двајца па ми викаш 200 од саат е или го покачиле?

Член од
3 ноември 2009
Мислења
1.543
Поени од реакции
767
Еднаш ми го објаснуваа ова и слабо разбрав.Ми рекоа 100 денара од човек тогаш, ова ти е пресметано за двајца па ми викаш 200 од саат е или го покачиле?
Грешка си. Никогаш не било 100 денари за двајца, може толку да биде по човек, ама и таа цена е за термини кои се помалку атрактивни.

С

сашенко

Гостин
Грешка си. Никогаш не било 100 денари за двајца, може толку да биде по човек, ама и таа цена е за термини кои се помалку атрактивни.
Ти читаш што пишав? Ми рекоа дека е 100 денара по човек, а ова што ми го кажа Vamos Real го прашав дали му е пресметано за двајца па ми вика 200 од саат е или го поскапеле.За 100 по човек и јас знам

Член од
5 јули 2009
Мислења
1.123
Поени од реакции
205
Сабајлечки мислам беше по стотка зборам до 11 12 саат а после 12 по 200 ама не сум сигурен во ова ..

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Значи Понеделник до Петок од 8 до 15 е 200 ден 1 час ако сака 50 души нека има на теренот.:D
--- надополнето: Jun 12, 2011 10:29 AM ---
Сабајлечки мислам беше по стотка зборам до 11 12 саат а после 12 по 200 ама не сум сигурен во ова ..
Читај и ти сеа, грешка си.:)
--- надополнето: Jun 12, 2011 10:30 AM ---
Ајде бе дечки 3 или 4ца да се договориме и да идеме во АС.:cool:

Kajgana Shop

На врв Bottom