Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
Не викам дека нема да испадне и нема е супер зделка, ама не сакам, глупо ми е така од конкуренти да прибираме играчи, ко Челзи, Тотенхем и Сити :) Исто ми е глупо ко шо на некои од тука им е глупо да го гледаат Овен у наш дрес :Р
Па не ги ние прибираме, самите они изјавуваат дека желба им е да играат во тим што освојува и затоа го одбираат Ман Утд :D, незз ти викам и мене ми е чудно да дојде Насри - скоро невозможно, ама таков играч прифаќам со отворени раце, реално гледано по пензионирањето на Сколс мораме да бараме плејмејкер, а Самир е ем плеј ем крило и плус има страшна техника, така да после Лукица он ми е фаворит!

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Па не ги ние прибираме, самите они изјавуваат дека желба им е да играат во тим што освојува и затоа го одбираат Ман Утд :D, незз ти викам и мене ми е чудно да дојде Насри - скоро невозможно, ама таков играч прифаќам со отворени раце, реално гледано по пензионирањето на Сколс мораме да бараме плејмејкер, а Самир е ем плеј ем крило и плус има страшна техника, така да после Лукица он ми е фаворит!
За талентот на дечкото нема збор, мада пак си останувам на првото дека ова е осмислена игра на агентот негов, дури предвидливо е, секој втор денес вака прави кога ќе треба да влага во последна година од договор.

П.С. Од тимот и официјално се отстранети Гери, Сколс, ВДС, Харго

http://www.manutd.com/en/Players-And-Staff/First-Team.aspx

Замислете да останеме со овие играчи што ги гледате на официјалната, колапс :D

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
За талентот на дечкото нема збор, мада пак си останувам на првото дека ова е осмислена игра на агентот негов, дури предвидливо е, секој втор денес вака прави кога ќе треба да влага во последна година од договор.

П.С. Од тимот и официјално се отстранети Гери, Сколс, ВДС, Харго

http://www.manutd.com/en/Players-And-Staff/First-Team.aspx

Замислете да останеме со овие играчи што ги гледате на официјалната, колапс :D
Ова ти е 100% точно дека сето тоа е игра на неговиот агент штом му е при крај договорот, затоа и не се замарам со тоа, моментално Џонс, Јанг и Де Геа се играчите на кои треба да се ориентираме - тие се скоро наши играчи! ;)
Хаха.. колапс невиден ќе биде ако останеме со овие играчи.. п.с конечно една слика на која разликувам кој е Фабио, а кој Рафаел! :LOL:

Don Rooney

The fire one
Член од
30 април 2010
Мислења
170
Поени од реакции
25
Читај ја статијата, не насловот.

"My view is Blackburn should have been looking for £20m minimum."
aj i ti citaj uste poubavo so sakat tie od blekburn sega
Blackburn now rate the player at closer to £25million, rather than the £16.5m United expect to end up paying

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
aj i ti citaj uste poubavo so sakat tie od blekburn sega
Blackburn now rate the player at closer to £25million, rather than the £16.5m United expect to end up paying
Абе и ние го рејтувавме Роналдо 150 милиона од кога го дадовме за 90 ама готово е, бидна.

Don Rooney

The fire one
Член од
30 април 2010
Мислења
170
Поени од реакции
25
Абе и ние го рејтувавме Роналдо 150 милиона од кога го дадовме за 90 ама готово е, бидна.
e sega neznam kako ke ispadne oti ako se zainate ovaj na blekburn niso nema da ispadne...zatoa ja rece dodeka ne vidam so dres od mancester niso ne priznavam...kako prvo blekburn nemora da prifate da go prodade ako se on dogov so drugiot tim,a kako vtoro ili ke dadat poveke od 20m ili nisto od bizniso

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
e sega neznam kako ke ispadne oti ako se zainate ovaj na blekburn niso nema da ispadne...zatoa ja rece dodeka ne vidam so dres od mancester niso ne priznavam...kako prvo blekburn nemora da prifate da go prodade ako se on dogov so drugiot tim,a kako vtoro ili ke dadat poveke od 20m ili nisto od bizniso
Чекај малце, ај според логика, како може овие од Блекбурн да го пратат на лекарски и да преговара лични услови ако пред тоа не ги прифатиле парите?

Готов е трансферот, треба да си средат формалности само овие од Блекбурн и тоа е.

Don Rooney

The fire one
Член од
30 април 2010
Мислења
170
Поени од реакции
25
Чекај малце, ај според логика, како може овие од Блекбурн да го пратат на лекарски и да преговара лични услови ако пред тоа не ги прифатиле парите?

Готов е трансферот, треба да си средат формалности само овие од Блекбурн и тоа е.
But now Rovers' owners Venky's are indicating it does not force them to accept any such bid and they value Jones at around that £25m figure. ete ti pa si prevedi sam zaso mozele da go pratat na lekarski i da pregovara

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
И што? Имаше вакви изјави кога ги ограбивме Ацтекине за Чичарито? Имаше. Ама too late.
Ко прв пат да гледате како се прави трансфер, ама ајде. Сигурно не лупа Пирс глупости кога изјави дека зборел со Џонс и бил среќен што играчот си го средил трансферот. Ама Верувајте им на Сан, што друго, увек се поинтересни статиите со наслов кој си нема везе со содржината.
Баш ќе се смеам деновиве кога ќе се објави дека дошол овој за 16 милиона.

Don Rooney

The fire one
Член од
30 април 2010
Мислења
170
Поени од реакции
25
ako dojde ok ako ne ti ke bides zafrkavam cela sezona...

Kajgana Shop

На врв Bottom