Пробав, али несака да се направи конекција за интернет (АДСЛ имам) и неможам да провервам дали пак ке праи така.Проба да направиш тоа што ти кажав ? Safe mode?
Тоа избравИзбери Safe mode with Networking, не само Safe mode.
Јас колку што те сфатив, влези во БИОС и види колку РАМ ти покажува таму, ако ти покажува помалку од 4гб, а ти си платил за 4гб, рекламирај го во продавницата кај што си го купил.здраво...абе имама еден мал проблем.зедов нов ком десктоп и ко ми го праеја место 4гига ми стадоја 2 и му казав све то и ми рекоја да одам и да го однесам ком ама пак лесно е да стам барем рам во ком и ојдов само зедов нов рам и ми дадоја нови 2 рама по 2 гига ддр3 зс немасе от тој со го имав во ком....ама пак ко ги ставав рамојте дома ми се закочи ком и не влегвесе на десттоп цело време рестартирвеше и го однесов кај со го купив да ми ги стает и да ми го напрает ком и ми рекоја дека имам дривери несто избришано и требит да се преинталирвит и го напраја све то и имат сега внатре во кукиштево два рама по 2 гига (4)ама пак во ком не ми казвит дека се 4 туку 2...е сега незнам со да прам дали така требит на window 7 или пак друго е а пред да го прает имам 32бита а сега 64..дали пак имет забораено да напает за гигата плус 2 ама ви викам имам во ком внатре во кукиштено 4 убо како со требит а во ком во мај компијутер казвит 2....се извинвам ако имам праено во писењево грески ама ке разберете
абе да влезам ама дан сјебам пак нешто со драјверите па да го носам по 3 патЈас колку што те сфатив, влези во БИОС и види колку РАМ ти покажува таму, ако ти покажува помалку од 4гб, а ти си платил за 4гб, рекламирај го во продавницата кај што си го купил.
Нема драјвери во биосот, само влези во него и прочитај ја информацијата, алтернативно, спушти си CPU-Z и прочитај таму колку РАМ имаш точно.абе да влезам ама дан сјебам пак нешто со драјверите па да го носам по 3 пат
еј го спутив то и во memory (size) се гледат?...тука ми казвит 2048MGytesНема драјвери во биосот, само влези во него и прочитај ја информацијата, алтернативно, спушти си CPU-Z и прочитај таму колку РАМ имаш точно.
Десен клик на My Computer, properties- System - Installed ram- колку пишува?
абе таму видов али зошто во кукиштево имам 4 а кај шо викас ти ми писит 2
Имаш само 2гб РАМ, 100%еј го спутив то и во memory (size) се гледат?...тука ми казвит 2048MGytes