- Член од
- 5 февруари 2009
- Мислења
- 7.572
- Поени од реакции
- 4.239
Phil Jones' move to Manchester United has reportedly been held up by Blackburn's bid to secure up to £25million for his signature.
![Шашав :eek: :eek:](/styles/default/xenforo/smilies/eek.png)
Phil Jones' move to Manchester United has reportedly been held up by Blackburn's bid to secure up to £25million for his signature.
а јанг е лепота невидена...Богами, во споредба со Имоген...![]()
фан сум на Манчестер уште кога имав 6 години,штета е што не можат да се постираат линкови и дали е вистина или не ке видиме (aкo) кога ке дојде колку пари сме дале поззОва е пропаганда на очајните пи*енца од ливерпул/арсенал/whatever...така да не си ја земајте при срце, они плачат![]()
ај ако сакаш музикава да ми кажиш која е ..? Иначе звер е овај!
Prodigy - Breatheај ако сакаш музикава да ми кажиш која е ..? Иначе звер е овај!![]()
Ке излезе и ти си на медицински тестови во Манчестер ЈунајтедПрегледај го приврзокот 31926
--- надополнето: Jun 10, 2011 4:37 PM ---
This is why I love the transfer window: colleague Nick Coppack has had a follower on Twitter telling him that Samir Nasri has been spotted at Manchester Airport this morning.
Преку *** веќе од аеродромот во Манчестер. Секој ден, се по еден е таму, прв Снајдер па Модрич сега и Насри. Мора да го посетам тој аеродром во иднина да видам што е толку интересно![]()
делат колетчина изгледа земи и ти едноПрегледај го приврзокот 31926
--- надополнето: Jun 10, 2011 4:37 PM ---
This is why I love the transfer window: colleague Nick Coppack has had a follower on Twitter telling him that Samir Nasri has been spotted at Manchester Airport this morning.
Преку *** веќе од аеродромот во Манчестер. Секој ден, се по еден е таму, прв Снајдер па Модрич сега и Насри. Мора да го посетам тој аеродром во иднина да видам што е толку интересно![]()
Тешко изводлив е според мене ама се погласни се шпекувациите НИКОГАШ НЕ ВЕЛИ НИКОГАШИма шанси за насри да дојде, најдобра опција е покрај 35 милионските снајдер и модрич. Он вреди 8-10, а сепак е поголем техничар од нив, не е ограничен со нозете и секако дека може да игра каде ќе го стави стариот. А арсеналките нека се запрашаат што смрди во нивниот тим, ако се случи овој несекојдневен трансфер.