- Член од
- 2 мај 2010
- Мислења
- 188
- Поени од реакции
- 2
Не мислев на тие прашања, туку мислев на тоа прашањето што падна од врамените делови во учебникот како гласеше.
Имате резултати статистика од Славе и Драган уште пред 2дена, на нет мислам дека ги нема резултатите, само на факултет.Да не знае некој дали има резултати статистика ?
Пак не сте учеле менаџмент :p Бодувањето му е малку комплексно(бар му беше), ама во глобала е прилично фер, обавезно на увид.Дали знаете само колку многу има паднато на испитот менаџмент, Шуклев е начисто луд човек ! Незнам како му се бодирањата ама треба многу весела математика за да дознае човек колку поени има.
Е ништо...ја сум кај Калина XDИмате резултати статистика од Славе и Драган уште пред 2дена, на нет мислам дека ги нема резултатите, само на факултет.
Врамениот дел што е за пензиската реформа се падна, а прашањето беше зашто се зголемиле расходите од буџетот или нешто сличноНе мислев на тие прашања, туку мислев на тоа прашањето што падна од врамените делови во учебникот како гласеше.
Ќе има во една група сигурно.Колкава е веројатноста Математика сега на испитов да даде и задача од комбинаторика односно комбинации , пермутации или тешко од таа да даде
Шо се падна во јануари? Интеграл во една група, извод во друга или како? Пошо не бев тогаш... да знам сега на шо да се посветам.Ќе има во една група сигурно.
Од двете теми од стопанска математика ги имаш двете задачи секако.Шо се падна во јануари? Интеграл во една група, извод во друга или како? Пошо не бев тогаш... да знам сега на шо да се посветам.
Низи и редови имат? Ак имаш време наброј на шо да се потрудам појќе.