- Член од
- 7 февруари 2005
- Мислења
- 688
- Поени од реакции
- 76
да не ти е телефонот Ипхоне 4???
Speedport-от е некоја комбинација од рутер и модем... нема потреба од додатен уред, јас со speedport-от користам интернет на десктопот, wireless фаќа брат ми на лап топот а и на ајфонот нема никакви проблеми да се конектира.дали можам да користам и рутер,и модем?
имам рутер,од Т-Мобајл оние, Speedport w503v али не работи ..мислам, работи вака:
можам да се конектирам на телефонот,ама неќе да работи на компјутерот ( ништо не отвара, се пишува problem loading page, try to refresh бла бла бла ..
ани хелп?
абе пробав се! ништо неќе ..од поддршката на т-мобајл велат " можно е пц`то да не ти го поддржува рутерот " wtf? how's that possible?Speedport-от е некоја комбинација од рутер и модем... нема потреба од додатен уред, јас со speedport-от користам интернет на десктопот, wireless фаќа брат ми на лап топот а и на ајфонот нема никакви проблеми да се конектира.
иначе тоа problem loading page можно е да некој моментален проблем.. и мене деновиве нешто ме зафркава... пробувај гаси ја мозилата и пуштај ја пак или користи друг прелистувач, chrome/opera
nope .. ZTE Racer ..да не ти е телефонот Ипхоне 4???
не ме сФаќатеИмав случај јас со Ипхоне 4 затоа и те прашав.Кога ќе го закачам телефонот на њирелес снемуваше интернет и на компјутерот и на телефонот односно рутерот ја губеше цела конекција.Можно е и кај твојот ЗТЕ да се случува истата работа.Пробај само на компјутер и после пробај да го закачиш и телефонот...
Anyone ?Fala odnapred
- dali i kako moze od stranstvo da se gleda web.maxtv
- kompanijata ne dozvoluva pristap do odredeni web stranici,kako moze da se vklucam na "ovie" zabraneti stranici
Max tv е направена да се гледа само со IP адреса од сите оператори на територијата на Република Македонија.Anyone ?
Драјвери за мрежната се инсталирани на лаптопот???
Иам Моторола модем. Е сеа, со компјутер ми е поврзан со УСБ кабелот. Тој другиот кабел со џекчето шо е, планирав со лап топот да го поврзам, ама коа го праам тоа (стандардно приклучување) нема интернет. Како уствари треба да се поврзе? Да не треба у централа да се јавувам у КејблТел?
Ау врска неам. Edubuntu е, на професориве лап топот. Неам ништо плус инсталирано. Као да проверам?Драјвери за мрежната се инсталирани на лаптопот???
Ахх брат незнам на тие линуксите ништо, за Windows да, ама за нив тапа...ај ќе чекаме некој да дојди да кажи....поззАу врска неам. Edubuntu е, на професориве лап топот. Неам ништо плус инсталирано. Као да проверам?
А еве да кажеме компјутерот преку тој кабел да го поврзам, а лап топот со УСБ кабелот. Само драјвери ќе ми требаат?Ахх брат незнам на тие линуксите ништо, за Windows да, ама за нив тапа...ај ќе чекаме некој да дојди да кажи....позз
Пробај, можи и да не требаат драјвери...може да има во Ubuntu-то за тоа драјвери..А еве да кажеме компјутерот преку тој кабел да го поврзам, а лап топот со УСБ кабелот. Само драјвери ќе ми требаат?
Rabotam vo Afganistan vo Dyncorp i od nivniot administrator se blokirani nekoi stranici,pokerstars,bwin poker idr. slicni.Dali moze nekoj da mi kaze kako da gi odblokiram.Едноставно - прашајте било што во врска со интернет, а ние ќе се потрудиме да ви одговориме што поскоро.