ovie q3 firmive se prodavaat za 72 gold...a po kolku oruzja na den ke proizveduva od niv?
http://wiki.erepublik.com/index.php/Productivity_formula
башка немој...ти викам, 72 злато ти е 21600 денари
малце статистика на ден ако праиш накај 12 оружја (поише слабо) ќе ти требаат 12*30 WRM = 360 WRM = 57 денари
12 оружја направени * 6.90 = 82 денари
дневен ќар 82-57=25 денари фиктивен ќар (сам да работиш)
за да исплатиш 21600 денари (72 злато шо си ги дал за фирмата) треба да работиш 864 дена у таа фирма за да стигнеш на 0 и после 864тиот ден си уствари у вистински ќар
ако ти се даваат 72 злато кои моеш да ги извадиш за 864 дена ондак купи си
Можеш
мене да ми донираш нешто од голдот за почеток
Со оглед на тоа што имаш малце сила не се бори со голд зошто ништо нема да постигнеш, само ќе направиш малце инфлуенс што нема многу да значи. Најдобро ти е да тренираш со 0.19 бустерот и ако не го фати периодот кога делеше плато фирми за жито и за леб тогаш направи си 1 фирма за жито од 10 или 35 голд и една фирма за леб колку да можеш бесплатно да се лечиш сам. Ако сакаш побрзо да качуваш ранк кога ќе се тепаш употребувај Q5 тенкови. За фирмите можеш и некоја од лицитација да купиш од министерствата што се продаваат. Весник отвори само ако ептен си заинтересиран за пишување весници, зошто ММ медал не се добива така лесно (мене ми требаа месец и нешто) и така ќе видиш само дека ти пропаднале парите. Адни ме на ереп ник Bojan Almighty и прашај ме ако имаш нешто нејасно
Извини унмик али хејтам гагатори, знам дека иако го маскираше со шала - али потајно стварно сакаше да ти донира пари.
Иначе горе доле скоро истото ко ја шо кажав само моето поткрепено со статистика.