Брат си ја згрешил темата (никој не пишува овде) оди и пиши на оваа http://forum.kajgana.com/threads/erepublik-помогнете-на-еМакедонија.44609/page-114 Поздрав.Ај ако сака некој да ми префрли 30 оружја, ќе му ги вратам, ми требаат за новата мисија. Кој има нека ми пише :smir:
Исто како и во вистинскиот свет.Нов сум во играва и ме интересира една работа. Откако ќе бидат освоени сите грчки територии што ќе се случи со еГрција и грчките играчи? Ќе постои ли тогаш еГрција?
Добро е бе брат!Брат си ја згрешил темата (никој не пишува овде) оди и пиши на оваа http://forum.kajgana.com/threads/erepublik-помогнете-на-еМакедонија.44609/page-114 Поздрав.
Добро е што цените не можат да одам испод 0,01 :pшто е со економијава?!?! цените уште малку ќе стигнат до 0,01!!! дур не ги накачат на минимум 0,30 за жито и 0,35 за железо..не работам
КЛИК, а дали е објаснето салам не знам, не ја прочитав...ОМГ
Шо е со срањава бе?
Зашо добив 10 бомбони од 100 wellness?
Некоја зграда бонус 50 велнес, незнам каков town бла бла...
Знае некој да објасни чудово?
Испрати тикет до админите ќе ти го ресетираат ..kako mozam da si go najdam pinot ? mi treba sega za upgrade na fabrika a ne go znam..dali moze da se promeni nekako ?
Чорба.Денес добив Permanent suspension на eRep , демек заради користење на multiple accounts . Им пратив и жалба во која им објаснив зошто така помислиле , но за жал ми ја одбија со ова образложение Appeal resolution:
Hello,
Your appeal has been registered and your case has been reanalyzed by the appeal committee.
The initial decision has remained unchanged.
Regards,
The eRepublik team
m0untaind3w
Ме интересира дали има и некое друго чаре да си го вратам профилот или толку беше од мене на играта? Ја играм еRep од крајот на октомври лани и ми е многу глупо вака да завршам.
Иначе да појаснам зошто помислија дека користам multiple accounts . Вчера од мојот компјутер во рок од околу 1 час се логиравме на eRep тројца кои имаме профил таму и тоа јас , брат ми и еден мој пријател и се беше во ред . Денес кога сакав да влезам на играта ми излезе порака дека имам трајна суспензија заради користење на повеќе сметки и како што напишав и погоре жалбата која им ја пратив таму не ми беше прифатена . Ако некој имал сличен проблем нека кажи како да го решам .