NBA Сезона 2010/2011

• Креатор на темата Креатор на темата D-Wade
  • Време на започнување Време на започнување
слабо од леброн на овој натпревар. затоа и ќе изгубат мајами во овој меч
--- надополнето: Jun 8, 2011 3:47 AM ---
вејд страшно изигра, али на крајо у неколку клучни моменти ја усра

2-2 не се дава далас така лесно па уште и 3 ѕвезди да земат мајами

8 поени за Џејмс 3-11 од поле, незаинтересираност во текот на целиот натпревар...:confused:
јас па глупиот сите пари за дрес од него ги дадов

Ако уште некој рече дека Леброн заслужува да биде МВП......:cenzura:

Дај не го тупи при еден послаб одигран натпревар (послаб мислам на поентерски), не се правите сите одма стручњаци, гледајте малку објективно...

И да, честитки за навивачите на Мавс, ќе биде возбудливо до самиот крај :)

Не се дава лесно Далас. Леброн игра многу незаинтересирано последниве 2 натпревари.
Исто така Бош одигра добар натпревар.

Големиот Дирк против големата супертројка на Мајами... добро се држи :sneaky:

Новицки со температура и повреден прст, се гледа голема желба кај него да се докаже.

2:2, уште не е готово.

Дај не го тупи при еден послаб одигран натпревар (послаб мислам на поентерски), не се правите сите одма стручњаци, гледајте малку објективно...

И да, честитки за навивачите на Мавс, ќе биде возбудливо до самиот крај :)
Не се правам стручњак, ама Вејд во финалињава е Џордан за Леброн. Треба на следниве по 40+ да дава леброн за да може некако да ја освои МВП на финалето, инаку овака оди таа кај Вејд 99%.

Не се правам стручњак, ама Вејд во финалињава е Џордан за Леброн. Треба на следниве по 40+ да дава леброн за да може некако да ја освои МВП на финалето, инаку овака оди таа кај Вејд 99%.
Ќе оди, мавси се шампиони. :pipi:

Ја па све мислим Дирк дека ќе ја земе !! :cool:

ЛеБич уште еднаш покажа дека нема муда нешто он хис оун да напрае, така беше у Кливленд така е и овде. Да го немаше Вејд Мајами, со ова телињава двајца до сега ќе беше 4-0 за Далас !!

What does Lebron and his dad have in common?
They both disappear the time gets tough !

Само доприносот во финалето се гледа?... Ме боли таквото за МВП во финална серија, дај Боже Мајами да освои, индивидуална наградa, посебно не ваква не ме ни занима... се знае, МВП не се одредува од 5-6 одиграни натпревари, Дерик си зеде заслужено низ текот на сезоната, а ако се доделува МВП на Плеј-офот, а не само на Финалето, тогаш тоа сигурно би му припаднало на ЛеБрон или Дирк (во зависност од тоа кој ќе освои)... ЛеБрон речиси сам ги донасаше победите со Бостон и Чикаго, Вејд никаде го немаше, или се гледа само финалето, а патот до него ќе го премижиме!?

П.С. Не ми е целта да отварам дискусија кој е бољи, ЛеБрон или Вејд, реков само да не изигравате стручњаци, никој не спомна за победата на Мавс, сите се фативте за слабата игра на ЛеБрон, како трн во око да ви е... Реков некоја страна поназад, мене ми е битна победата на Мајами, не учинокот на овие двајца, поздрав

Да така рече, но не се критикува само на форуми, тоа го има во весници, на телевизија и слично.
Вејд и Бош беа расположени за игра, иначе и 3тата утакмица ќе ја изгубеше Мајами.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom