NBA Сезона 2010/2011

Johnny Tran

You OK, Freckles?
Член од
25 јануари 2011
Мислења
1.943
Поени од реакции
1.363
слабо од леброн на овој натпревар. затоа и ќе изгубат мајами во овој меч
--- надополнето: Jun 8, 2011 3:47 AM ---
вејд страшно изигра, али на крајо у неколку клучни моменти ја усра

jovanovski

Motherfucker Jones
Член од
30 јуни 2008
Мислења
3.789
Поени од реакции
1.294
2-2 не се дава далас така лесно па уште и 3 ѕвезди да земат мајами

Член од
1 март 2009
Мислења
8.633
Поени од реакции
10.353
8 поени за Џејмс 3-11 од поле, незаинтересираност во текот на целиот натпревар...:confused:
јас па глупиот сите пари за дрес од него ги дадов

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Ако уште некој рече дека Леброн заслужува да биде МВП......:cenzura:
Дај не го тупи при еден послаб одигран натпревар (послаб мислам на поентерски), не се правите сите одма стручњаци, гледајте малку објективно...

И да, честитки за навивачите на Мавс, ќе биде возбудливо до самиот крај :)

Член од
4 мај 2009
Мислења
2.173
Поени од реакции
1.372
Не се дава лесно Далас. Леброн игра многу незаинтересирано последниве 2 натпревари.
Исто така Бош одигра добар натпревар.

gODHEAD

Crucified
Член од
6 декември 2007
Мислења
1.827
Поени од реакции
1.163
Големиот Дирк против големата супертројка на Мајами... добро се држи :sneaky:

M

Mario Gómez

Гостин
Новицки со температура и повреден прст, се гледа голема желба кај него да се докаже.

2:2, уште не е готово.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Дај не го тупи при еден послаб одигран натпревар (послаб мислам на поентерски), не се правите сите одма стручњаци, гледајте малку објективно...

И да, честитки за навивачите на Мавс, ќе биде возбудливо до самиот крај :)
Не се правам стручњак, ама Вејд во финалињава е Џордан за Леброн. Треба на следниве по 40+ да дава леброн за да може некако да ја освои МВП на финалето, инаку овака оди таа кај Вејд 99%.

M

Mario Gómez

Гостин
Не се правам стручњак, ама Вејд во финалињава е Џордан за Леброн. Треба на следниве по 40+ да дава леброн за да може некако да ја освои МВП на финалето, инаку овака оди таа кај Вејд 99%.
Ќе оди, мавси се шампиони. :pipi:

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.929
Поени од реакции
23.386
Ја па све мислим Дирк дека ќе ја земе !! :cool:

ЛеБич уште еднаш покажа дека нема муда нешто он хис оун да напрае, така беше у Кливленд така е и овде. Да го немаше Вејд Мајами, со ова телињава двајца до сега ќе беше 4-0 за Далас !!

What does Lebron and his dad have in common?
They both disappear the time gets tough !

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Само доприносот во финалето се гледа?... Ме боли таквото за МВП во финална серија, дај Боже Мајами да освои, индивидуална наградa, посебно не ваква не ме ни занима... се знае, МВП не се одредува од 5-6 одиграни натпревари, Дерик си зеде заслужено низ текот на сезоната, а ако се доделува МВП на Плеј-офот, а не само на Финалето, тогаш тоа сигурно би му припаднало на ЛеБрон или Дирк (во зависност од тоа кој ќе освои)... ЛеБрон речиси сам ги донасаше победите со Бостон и Чикаго, Вејд никаде го немаше, или се гледа само финалето, а патот до него ќе го премижиме!?

П.С. Не ми е целта да отварам дискусија кој е бољи, ЛеБрон или Вејд, реков само да не изигравате стручњаци, никој не спомна за победата на Мавс, сите се фативте за слабата игра на ЛеБрон, како трн во око да ви е... Реков некоја страна поназад, мене ми е битна победата на Мајами, не учинокот на овие двајца, поздрав

Член од
4 мај 2009
Мислења
2.173
Поени од реакции
1.372
Да така рече, но не се критикува само на форуми, тоа го има во весници, на телевизија и слично.
Вејд и Бош беа расположени за игра, иначе и 3тата утакмица ќе ја изгубеше Мајами.

Kajgana Shop

На врв Bottom