Kurtlar Vadisi - Долина на волците

• Креатор на темата Креатор на темата The_LiGhT'
  • Време на започнување Време на започнување
Ќазим бил тука во Македонија. Прееска го гледав на а1 екслузив.

Го најавиле дека Полат го пратил да ги исчисти лошите момци од Македонија, па му се извинуваа за таквата најава (најверојатно се налутил).

Инаку тука бил за снимање на некој филм ама не го слушнав добро кој.

Хахахха дај бе најдете го она од сношти со Мемати и Булут
Ортак ти било роденден
Од каде тоа Ортак??
Полат Алемдар рече дека ти било роденден и ти донесе поклон
Каков поклон ортак ? Да не ми донесол мече?
Па да ти кажам мечка ти донесе.....сакаш играј ја сакаш скокај
Ооооо благодарам ортак mwa mwa
Не ме бакнувај мене...него бакни го
Ќе го бакнам ќе го бакнам :D:ROFLMAO::giggle::LOL:

Aбе на овие А1 се да им ебам, 11 ипол ќе фати не им текнуе да пуштат филмот :mad:

изгледа ништо од серијава денес...

Му кажав....-Ибрахим да се кладиме дека А1 ќе ја затворат.
Да се кладиме г-не Фикрет
-Немој да речеш дека не сум ти кажал...,а и ќеркати верува во тоа.

Знае некој дали вечер ќе има?

Пошто нема сега ни Идол, а и избориве завршија, па ќе има ли и понеделник?

Знае некој дали вечер ќе има?

Пошто нема сега ни Идол, а и избориве завршија, па ќе има ли и понеделник?
Јас колку што заприметив немаше денес ниедна реклама за Долина така да... не сум сигурен, да почекаме.
А како што се тргнати работиве изгледа ќе ја прекинат серијава овој месец поради летна пауза.
И ептен е глупаво кога епизодите ги кратат, т.е. завршуваат на крајно недраматични работи, за разлика од порано... Мене берберот кој ја следи на турската ми рече дека доколку А1 не праеле од 1 епизода - 2, досега ќе сме ги стигнеле... Ама ете тоа е.
На крајот на краиштата ќе почнам на интернет ако најдам линк или торент, па ќе викнам некое турчинче од улицава и ќе му давам по 50 денари од епизода да ми преведува дур гледам. Друго чаре... нема :)

Јас колку што заприметив немаше денес ниедна реклама за Долина така да... не сум сигурен, да почекаме.
А како што се тргнати работиве изгледа ќе ја прекинат серијава овој месец поради летна пауза.
И ептен е глупаво кога епизодите ги кратат, т.е. завршуваат на крајно недраматични работи, за разлика од порано... Мене берберот кој ја следи на турската ми рече дека доколку А1 не праеле од 1 епизода - 2, досега ќе сме ги стигнеле... Ама ете тоа е.
На крајот на краиштата ќе почнам на интернет ако најдам линк или торент, па ќе викнам некое турчинче од улицава и ќе му давам по 50 денари од епизода да ми преведува дур гледам. Друго чаре... нема :)
Хахахахахаххаха. Абе јас ги симнав, ама не сакам да ги гледам без превод, само ќе ѕирнам што се дешава и гасам.
Лошо што турциве не работат на преводот па малку и да те врзат да си ја гледаш, ама тоа е.

Саундтракот од моментите кога тој Фелер е на сцена?

Леле луѓе овој Заза посмешен ми е и од Муро :)
Легенда е човекот!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom