Кога вашиот партнер шара со поглед...

la-loca

Immortal...
Член од
24 јули 2009
Мислења
2.545
Поени од реакции
1.252
У глобала секој го мерка секого ако е доволно интересен.
Не ми смета тоа се додека е во граници.
Дури и ја би искоментирала некоја добра риба, заш да не, ако вреди да се свртам.
Штета што машките се пољубоморни ако забележат дека женските се загледале во некој згоден типац, кој кузнае дали ке го видат некогаш пак. За разлика од нас женските кои сме потолерантни.
Несвесно машкиве се вртат, дури забораваат дека се премногу очигледни и некогаш тоа станува незгодно, али океј машки се и за нив се е нормално. :toe:

С

сашенко

Гостин
Абе кој гледа пак ке си гледа дали е женската/дечкото тука или не сеедно.Нема луѓе кои не гледаат.Има само некои што послабо гледаат и некои што многу гледаат.Јас гледам и не ми е проблем и она да гледа.Нека гледа, нека види ако најде подобар слободна е ...:pos2:

Член од
20 август 2010
Мислења
149
Поени од реакции
16
Не ми е сеедно, ама сфаќам дека е сосема нормална работа. Господ дал очи за гледање.
Е сега да е во граници на нормалата, да не претерува, да не треба на секое да му ја подзатварам устата.
За среќа си немам ваква мака.

Член од
9 јануари 2010
Мислења
155
Поени од реакции
10
Да погледне не е проблем, ама да зјапа е веќе проблем. Освен тоа, не толерирам, ниту оправдувам кога некој е излезен со девојката и да се сврти 360 по некоја што поминува... Разбирам да погледнеш ама не и до толку.

Член од
22 септември 2010
Мислења
6
Поени од реакции
0
Kako so kazaa ocite se za gledanje duri i koga sme zaedno znaeme da iskomentirame za nekoja jaka zenska/tip, ali samo se gleda, se so ke go nadmine toa e mn loso za nego :jaj:

Член од
13 август 2010
Мислења
956
Поени од реакции
1.100
Мојот партнер постојано шара со очињата,мрткаат де лево,де десно како некој радар е.Ама ако нека гледа,та нели очите се за гледање ..Не му преречувам нормална работа е, и јас гледам та нели не мижам кога одам.

Член од
5 февруари 2010
Мислења
290
Поени од реакции
58
Очи за гледање. :icon_cool Но се додека не ги помине границите, а моите граници не се многу широки така да треба добро да ги знае за да знае и до каде треба да си ги пушти очите. :)

Член од
14 август 2010
Мислења
5.508
Поени од реакции
5.821
Кога шара, шара, затоа му се очите:) што можам јас тука, не можам да му се лутам за такво нешто, зашто и јас самата го правам тоа. Од гледање ништо лошо не станува.:)

Член од
7 јуни 2011
Мислења
1
Поени од реакции
0
Luge seknuvam. Vo vrska sme pola godina. Iskreno porano ne sum primetila nesto da zjapa, ama poslednive mesec dena... Denes ne samo sto se zazjapa dodeka vozevme so kola, tuka instinktivno i se navedna za podobro da se zazjapa vo zadnikot na edna devojka. I koga izreagirav, izvini izvini... sekoj den mu vikam koga ke se zagleda, znaci nego toa mu e normalno. Inaku, mene koga me gledaat curi, nekoj ako iskomentira nesto kosa mu se kreva, ljubomoren e koga ke oblecam suknja ili fustance. Ne saka mene da me gledaat, a saka da gleda. Zasto zjapa po drugi? Toa mu stana sekojdnevie, sekoj den se raspravame veke za toa, me vara? Planira da me vara? Spored mene koga tolku se zagleduva, da ima sansa veruvam deka bi me izvaral.
Znaci osven ova nikogas ne mi dal povod da mislam deka me vara, celo vreme sme zaedno. Mada sega skoro go fativ kade gleda razgoleni sliki na fb od edna moja drugarka... Stavrno mi e cudno ova negovo odnesuvanje.

*Smurfette*

He smurfs me, he smurfs me not
Член од
10 јуни 2006
Мислења
538
Поени од реакции
38
Ништо страшно, нека си гледа, гледам и јас :) Дури и заедно коментираме за некоја јака женска, интересно ни е .. Се разбира се у свои граници , тешко него ако забележам дека се унесува у зјапањето , не за друго , ќе го напнам , цел ден ќе му префрљувам и ќе го иритирам, така ради кејф не дека ми сметало толку :)

Violent Femme

I am as lovely as a dream in stone..
Член од
27 мај 2011
Мислења
725
Поени од реакции
525
Додека е со мене ќе гледа само во мене кога не е нека гледа кај сака:p

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Ќе му/и купите вакви чуда

и ќе гледа само во вас. Во никој/а друг/а. Ете така.

Violent Femme

I am as lovely as a dream in stone..
Член од
27 мај 2011
Мислења
725
Поени од реакции
525
Ќе му/и купите вакви чуда

и ќе гледа само во вас. Во никој/а друг/а. Ете така.
Убаво решение:D
--- надополнето: Jun 7, 2011 8:39 PM ---

Или вака нешто :p

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Неможам да сконтам... луѓе сме, логично е да гледаме натаму наваму + лето иди, чупината носат помалку алишта. Во шо да гледаме? Во дрвата?

Denes ne samo sto se zazjapa dodeka vozevme so kola, tuka instinktivno i se navedna za podobro da se zazjapa vo zadnikot na edna devojka. I koga izreagirav, izvini izvini... sekoj den mu vikam koga ke se zagleda, znaci nego toa mu e normalno.
Болдираното е многу точно... и тебе треба да ти е нормално.

Ne saka mene da me gledaat, a saka da gleda. Zasto zjapa po drugi? Toa mu stana sekojdnevie, sekoj den se raspravame veke za toa, me vara? Planira da me vara? Spored mene koga tolku se zagleduva, da ima sansa veruvam deka bi me izvaral.
Мое не давам... туѓо дај шта даш. А ти да не имаш 17-18 години?

Znaci osven ova nikogas ne mi dal povod da mislam deka me vara, celo vreme sme zaedno. Mada sega skoro go fativ kade gleda razgoleni sliki na fb od edna moja drugarka... Stavrno mi e cudno ova negovo odnesuvanje.
Таја клала слики.... кој ја терал? Не само тој твојот, уште 2300 ја имаат изманијачено. И? Клај и ти слики, и твоите ќе ги гледаат...

С

Сатори

Гостин
I'd call him a sadistic, hippophilic necrophile, but that would be beating a dead horse.

Kajgana Shop

На врв Bottom