- Член од
- 25 септември 2008
- Мислења
- 8.785
- Поени од реакции
- 1.555
Просветли не ?За тие шо ќе одат на протест, глеајте да не ја промашите скроз поентата на протестирањето
Просветли не ?За тие шо ќе одат на протест, глеајте да не ја промашите скроз поентата на протестирањето
Па што треба да се прави.. Треба ли сите да идеме 30 дена у притвор ради несречно давење и убиство..? Па во Њујорк секој ден се случуваат по десет убиства,во светот секој ден се случуваат катастрофи во кои гинат луѓе,и ?Хеј факти се факти .
Се исподавија бугарите минатата година . Нашиве не трепнаа , да беа наши без оглед на етничката припадност ќе имаше клање .
Истото и за србинот . Никој не се потресе превише.
Да не се лажеме сега .
Знаеш може да е некој од тие од баскерфест и онака се патувачка дружина така да на почеток воопшто не се ни загрижиле што некој фали. Знам пред неколку години еден од групата на Баскерфест го најдоа мртов во Континентал кај што претстојувал, најверојатно поради предозирање.од кај Јанко на фб....
1-fakt ima telo na momak od okolu 25 godini
2-fakt Daniel za kogo mislea deka e ubien e ziv i ne mu fali vlakno na glavata
3-fakt nikoj od skopje, semejstvo, drugari, prijateli nitu prijavil isceznato lice, nitu deka nekoj od semejstvoto im e ubien.
4-fakt nikoj od ocevidcite ne prijavil nitu svedocel za ubistvoto, MVR apelira ako nekoj znae bilo shto da kazhe
fakt 5 - ubistvo se slucilo, koj e ubieniot i koj go izvrsil ubistvoto - NE SE ZNAE..ako ima nekoj soznanija go molam da prijavi, mu davam zbor deka jas ke se zalozam za nego ako se plashi, ke idam so nego vo mvr ako trreba da dade izjava i nema da dozvolam nikoj da go maltretira zatoa shto MORA DA SE RASVETLI OVA - IMA UBISTVO IMA TELO SO TRAGI NA NASILSTVO (UDAV VO GLAVA) AMA NEMA PRIJAVA OD NIKOJ VO ZEMJAVA DEKA E UBIEN ILI ISCEZNAT.
moj somnez e ili deka e stranec dojden so baskerdzhiite ili navivac ... no toa se moi shpekulacii vrz osnova na toa deka nikoj netu prijavil nitu svedocel deka videl neshto ... ah alfi, pak vikam nikoj ne prijavil deka pripadnik na policijata go storil toa... NO KOJ MORA DA SE RASCISTI
Алфа претепа човек до смрт ејјјјјјјјјјјјјПа што треба да се прави.. Треба ли сите да идеме 30 дена у притвор ради несречно давење и убиство..? Па во Њујорк секој ден се случуваат по десет убиства,во светот секој ден се случуваат катастрофи во кои гинат луѓе,и ?
Или тоа што се тие странци нас треба да не изеде совест.. И меѓу Македонци и Македонци и Албанци и албанци има убиства,па за тоа си решава судот со затвор и слично
Јас одам обавезно, работам до 4, и сум блиску до плоштад!Од форумов ќе се собира некој за на протест?
Битно во Америка секој ден се случува ова.Алфа претепа човек до смрт ејјјјјјјјјјјјј
Официјално потврдено е?Алфа претепа човек до смрт ејјјјјјјјјјјјј
Aло ја за друго му коментирав.. Не за овој случај,не се пали толкуАлфа претепа човек до смрт ејјјјјјјјјјјјј