Припадник на полицијата претепал момче до смрт! - ПРОТЕСТИ ПРОТИВ ПОЛИЦИСКАТА БРУТАЛНОСТ

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Панцири не носат кога патролираат низ парк и кога кршат од ќотек/
Повеќето Алфи носат панцир и во кола кога седат.Ако ти текнува кога ги пукаа пред месец дена среќа имал панцир тој.На место каде што некоја партија има прослава МОРА да носат панцир зошто нели таму се сите ‘‘големи‘‘ луѓе и во секој момент може да има инцидент. :)

Член од
21 мај 2011
Мислења
165
Поени од реакции
77
Ako bese cista rabotata nemase da se krie nastanot i da se iznesuvaat nakontradiktorni informacii.SE DODEKA CUTIME I TRPIME NEMA NISTO DA SMENIME!!!!!!

karan

бивш поет, плукач, вљубеник во слободата
Член од
31 мај 2006
Мислења
3.595
Поени од реакции
2.719
ZA KAKVA POBEDA ZBORUVAS,ZA KAKVI REFORMI NIKOLAAAA...SINOJKA ALFITE MI GO UBIJA DRUGAROT SREDE CENTAR,TI SE SLUCUVAAT UBISTVA BAS NA DENOT NA IZBORI...NEKA TI E NA CEST I PRODOLZI DA SLAVIS,A NIE UTRE KE GO ISPRATIME DRUGAR MI VO VECNOSTA I SAMO EDNO KE TI PREPORACAM:pRIBERI SI GI TIE KUCINJA-ALFI ZOSTO VO DRZAVAVA ZIVEAT LUGE,NIE NE SME ZIVOTNI...SVETOT OSTANUVA NA MLADITE,A OVDE KAJ NAS GI UBIVA POLICIJA...ZALNO E,A TI PRODOLZI DA SI SLAVIS:(((((

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=10150215627077716&id=100001679162801

Додека не избришале ѕирнете.
Премногу лажговци се собраа за да профитираат од смртта на еден човек... Без разлика дали е бездомник, Ирец или марсовец..

Z

zmej gorjanin

Гостин
Пак ми е чудно нешто, и ако е Ирец милион посто не бил сам, а пак немало никакви реакции од негови познаници кои останале тука, туку само од очевидци. Што мајка ќе бара Ирец сосема сам на плоштад не ми е јасно, па уште да се рчка со алфи.

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.946
Поени од реакции
12.546
Се собираме илјадници по митинзи за благосостојбата на поединци а не можеме да се собериме ни илјада за благосостојбата, човечките права на СИТЕ. Поделбата на ваши и наши и мешањето на политиката кај што треба и не треба си го прави своето...

П.С. Знам, ова е лаење пред компјутер...

честа

Спор
Член од
25 септември 2008
Мислења
1.317
Поени од реакции
1.033
Пак ми е чудно нешто, и ако е Ирец милион посто не бил сам, а пак немало никакви реакции од негови познаници кои останале тука, туку само од очевидци. Што мајка ќе бара Ирец сосема сам на плоштад не ми е јасно, па уште да се рчка со алфи.
Типот од Ирска бил, од кај такво да знае како изгледаат алфи, јас да идам по улица нема да ги познаам, мислел рекет му маваат и фатил да бега. Ова само теорија, што според мене е глупости дека не веруам дека типот бил ирец.
Како и да е, сите на плоштад во четири!

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522

Од форумов ќе се собира некој за на протест?

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.736
Поени од реакции
27.727
преку таквото веќе од сите овие драми, нејаснотии... ај нека се реши веќе случајов.
иначе некој сценарист може да направи асално детективско трилерче од ситуацијава.

А ако не го убил алфа?
А ако се во пченките????????

Strenght

Never Give Up!!
Член од
24 април 2010
Мислења
2.516
Поени од реакции
1.824
#mce_temp_url#

Читајте.. Сега испадна очевидецот погрешил.. И не е даниел.. Абе расипан телефон стана ова.. Ќе се нагаѓа .. Да не испадне на крај немало ништо -.-

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.773
Поени од реакции
9.896
momceto za koe tvrdea deka e ubieno , Daniel od naselbata Gjorce, e ziv i zdrav, ne mu fali vlakno na glavata i nikoj nishto ne mu napravil. Baba zumbula cija partija ostana bez pratenici histerishe i natamu. Sea shto pravime?

Oд профилот на Јанко.. Што е ова бе.. се шпекулира дека е некој Ирец

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.946
Поени од реакции
12.546
Тоа дали е Ирец или Тунгузиец не го менува фактот дека утре или другиден можеш да бидеш и ти! Рчкањето со алфи и омеги не оправдува убиства. Нека не ја остваруваат целта со заплашување - убиството не смее во никој случај да биде оправдано ако не е во самоодбрана поткрепено со докази НЕ СМЕЕ!

Xak

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.610
Поени од реакции
464
Алфите не носат униформи,цивил одат... како познале дека тепачот е алфа?

И пак ќе кажам,премногу неразјаснети работи окулу случајов... ама ако се докаже ова што се мисли,тогаш некој ќе го јаде дебело.
Не знам другар за тебе али алфаш се приметува на 100 километри, колку сака нека се „цивилизираат“ пак се приметуваат.

Член од
14 ноември 2008
Мислења
3.418
Поени од реакции
856
За тие шо ќе одат на протест, глеајте да не ја промашите скроз поентата на протестирањето

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom