Припадник на полицијата претепал момче до смрт! - ПРОТЕСТИ ПРОТИВ ПОЛИЦИСКАТА БРУТАЛНОСТ

• Креатор на темата Креатор на темата Zaphod Beeblebrox
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ако чекате од МВР да кажат дека алфа го претепала Даниел до смрт многу се лажете. Макар и обдукцијата да го покажува тоа, да има јасни траги шо и 3 годишно дете ќе ги забележи, тоа така нема да излезе. Или ќе го направат Даниел кривецот, или ќе го премолчат.

Ако чекате од МВР да кажат дека алфа го претепала Даниел до смрт многу се лажете. Макар и обдукцијата да го покажува тоа, да има јасни траги шо и 3 годишно дете ќе ги забележи, тоа така нема да излезе. Или ќе го направат Даниел кривецот, или ќе го премолчат.

затоа детето има родители кои би ги демантирале МВР доколку лажат, е дури тогаш ке биде жустро...

Групата која бараше СТОП ЗА ПОЛИЦИСКАТА БРУТАЛНОСТ и која вчера за неколку часа се искачи на над 15.000 членови е ЗАБРАНЕТА и УКИНАТА од државните полициски цензори...

Јас колку што видов сега на ТВ, ВМРО во тие моменти имале митинг пред Ристичева и плоштадот буквално крцал од луѓе, неќам да тврдам ништо само чудно ми е како не се створила никаква галама и не се собрале луѓе околу мртвото тело на дечкото, туку сите избегале.

затоа детето има родители кои би ги демантирале МВР доколку лажат, е дури тогаш ке биде жустро...
Tи текнува на убиството во ГУЦ? Родителите по некое време излегоа и рекоа директорката да си остане на работа, значи кој притисо и пари треба да се направи за тоа да го изјават.

Како што прочитав во дом живеел, немал родители ...

оф леле...:) роднини, другари, мора нешто да има кои би го идентификувале ...
--- надополнето: Jun 7, 2011 9:25 AM ---
Tи текнува на убиството во ГУЦ? Родителите по некое време излегоа и рекоа директорката да си остане на работа, значи кој притисо и пари треба да се направи за тоа да го изјават.
a што има врска директорката со убиството, а и јас како што знам таа си поднесе оставка ...

a што има врска директорката со убиството, а и јас како што знам таа си поднесе оставка ...
Eпа ако нема везе зашто си поднела? Морална оставка, убиство се случило во нејзино школо.
Си поднесе оставка, ама пушташе списоци по часови да собираат потписи као демек ја сакале учениците, и како беа натерани родителите тоа да го изјаават после неколку ден??
Нејсе да не мешаме сеа тој случај во темава.

Dobro kaj se svedocite?Kaj se roditeli(aj moze nema), rodnini prijateli poznanici nekoj bilo koj da izleze da potvrdi? Mnogu e cudna celava rabota nesto imalo toa sigurno e ama mnogu e matna rabotava nema informaci nema nisto

а кај има информации за момчево на нет...пошо 'копав' секаде по медиумиве...ништо не најдов...дури и 'народната' телевизија А1 е зафатена...небаре е CNN (оф топик муабет)
ali0g02.jpg

Епа треба време да се склопи приказна, шо како а у

Добро бе кој е тој што кажал дека се вика Даниел и дека има 23 години а не сака да каже кој е Даниел, чив е Даниел?
Се најде ли некој негов роднина, пријател?
Народов се повеќе почна да се сомнева дали Даниел воопшто постои/постоел.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom