Припадник на полицијата претепал момче до смрт! - ПРОТЕСТИ ПРОТИВ ПОЛИЦИСКАТА БРУТАЛНОСТ

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
18 октомври 2010
Мислења
1.824
Поени од реакции
6.093
Знам јас од кој треба да почне, ама младите треба да имаат и поддршка нели? А можам да се кладам дека сега сите по дома, да можат децата ќе си ги врзат за да не излезат и дека им' солат памет да си гледаат работа, исто ко во мојов случај. Немој да ги браниш, те молам. Ми се лоши...
Не ме сфати баш..

Член од
4 јули 2008
Мислења
6.134
Поени од реакции
1.896
Нас и да почнат да не бркаат од дома и да не тепаат на улица еден дали ќе земе да се побуни.5 века сме биле под турско ропство,а во востанијата имало по 500-1000 души.Ни одговара да бидиме потчинувани.

M

MrzaRules

Гостин
и како и секогаш а1 ја извадија веста за смртта на момчето....еве дел од неа "
На плоштадот „Македонија“ момчето било претепано до смрт, дознаваме неофицијално. Сведоците тврдат дека убиецот е полициски припадник.
И покрај тоа што настанот се случил пред повеќе од 30 сведоци, МВР не признава дека се случило убиство - велат момчето било најдено онесвестено на клупа."

срамота е овоа...се гази народот...

K

kalimer0

Гостин
Која е целта на протестот?
Точно дека ќе се искаже незадоволството после овој чин но што потоа? Сите ќе си се вратат дома и повторно се по старо...

Г

Грејвдигер

Гостин
AND SO IT BEGINS

Вакво нешто очекувам да биде кога ќе се донесе законот за контрола и цензурирање на интернет страници, ако се донесе, а не ме чуди пошто спомна такво нешто Латас. Е тогаш ќе биде жустро...

M

MrzaRules

Гостин
Која е целта на протестот?
Точно дека ќе се искаже незадоволството после овој чин но што потоа? Сите ќе си се вратат дома и повторно се по старо...
па тоа е секогаш така...ќе стасаат кучињата,ќе го избркаат народот..ако не си одат мирно,ќе употребат сила и ќе настанат додатни инциденти во кој нормално народот ќе ја сноси вината...како и секогаш

Член од
18 април 2010
Мислења
2.656
Поени од реакции
3.570
На Сител и Канал 5-НИШТО!
Ама затоа има за Манифестот.
Барем во некој ќош да имаше ќе бев задоволен.
Па после вие пресудете кој се обоени и кој завзема политичка страна.

S

Shellshock nam67

Гостин
во секој случај треба да се осуди настанот да се пронајде виновникот и да одговра за стореното дело во секоја нормална правна држава така би реагирала за жал во Македонија ни едни избори не може да помината без инциденти

K

kalimer0

Гостин
Замислете како што тврдат од МВР дека на жртвата немало траги од насилство и не се знае причината за смртта алфата да не сноси воопшто одговорност?

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Се вртиме пак во круг додека нема прес џабе збориме али за ова нема да помогне доживотна робија за џандарот ќе треба реформирање на цела единица.

Toecutter

Biafran Baby
Член од
12 мај 2009
Мислења
5.243
Поени од реакции
2.444
и како и секогаш а1 ја извадија веста за смртта на момчето....еве дел од неа "
На плоштадот „Македонија“ момчето било претепано до смрт, дознаваме неофицијално. Сведоците тврдат дека убиецот е полициски припадник.
И покрај тоа што настанот се случил пред повеќе од 30 сведоци, МВР не признава дека се случило убиство - велат момчето било најдено онесвестено на клупа."

срамота е овоа...се гази народот...
Ни прв ни последен пат, којзнае колку семејства имаат завиено во црно...секако повеќе од криминалците...од кои “го штитат“ народот...

M

MrzaRules

Гостин
Ако следеше преку денот, најпрво веста излезе од друго место, не е од а1
да,видов зборот ми беше од овие актуелниве медиуми...а1,сител,канал 5...али како и да е...срамота е што едно вакво убиство се премолчува

G

Gray Foxx

Гостин
Мора да го разбудиме лавот во нас!
Треба да експлодираме човеци, веќе не оди на арно работава. Мора да се превземе нешто...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom