NBA Сезона 2010/2011

Член од
8 февруари 2009
Мислења
3.833
Поени од реакции
1.325
Ауф овај Вејд распали тотално во првите две четвртини, сега ќе видиме како до крај ќе се држат Хитси.

laceso

Zoomj †
Член од
17 мај 2011
Мислења
422
Поени од реакции
318
Ајде Дики у второ ќе распали, јако се игра засеа!
и па почнавте ЕмЏеј со некој копуци да го мешате нцнцн незнам кој кур глеате уште баскет.

Johnny Tran

You OK, Freckles?
Член од
25 јануари 2011
Мислења
1.943
Поени од реакции
1.363
колку ли ја само утнаа утакмицата судиите. се живо судат за далас
--- надополнето: Jun 6, 2011 2:46 AM ---
вратија мајами со брејк

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.443
Поени од реакции
6.111
Следната ако ја гледам дефинитвно ќе ја пишам на ливче мајами да тепа...можеби така ќе пукне малерот.

Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
Еј еј немој за судење да се збори зошо цел плеј оф се суди за Мајами, т.е Леброн.
За Вејд немам зборови, тоа што е Меси у Фудбал, Вејд е во НБА, свака му част. Штета што Леброн гзлакон игра со него инаку ќе посакав он да ја освоеше титулата.

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Еј еј немој за судење да се збори зошо цел плеј оф се суди за Мајами, т.е Леброн.
За Вејд немам зборови, тоа што е Меси у Фудбал, Вејд е во НБА, свака му част. Штета што Леброн гзлакон игра со него инаку ќе посакав он да ја освоеше титулата.
Гревче си, ама ајде ќе отспиеш и ќе ти помине... оф леле, еден послаб натпревар за ЛеБрон и подобар за Вејд и одма мрсење муда... Мене во моментот не ме занима кој колку поени ќе даде, туку Мајами да освои Шампионска титула, ама ти со твојте коментари си ептен патетичен... Ве боли газето од што ве силуваше ЛеБрон во полуфиналето и сега само го*на да се јаде... Веќе кога јадеш го*на, изми си ги рацете...

Johnny Tran

You OK, Freckles?
Член од
25 јануари 2011
Мислења
1.943
Поени од реакции
1.363
е добро бе хаслем прави офанзивен скок, овие судат фаул у напад. мерион прави 2 контакта врз џејмс при шут за 3 и овие ништо не судат. ова ти личи ли на добро судење. и де престани со леброн, ако го мразиш тоа си е твое али реално да гледаш ќе кажеш дека е меѓу најдобрите играчи оваа сезона ;)
--- надополнето: Jun 6, 2011 3:02 AM ---
ми мириса како лани кога судеа судиите во корист за лејкерс во финалето. али ај да не се навраќаме од лани оти сите добро знаат како лејкерси освоија титулата

M

Mario Gómez

Гостин
Леј се изнервирав синојка, ги убија од под кош Мајами, и по некоја тројка. Накрај ја усраа два напади Далас и на нападот за изедначување добро изиграа одбрана на Новицки кој и повреден изигра супер.

Ако не ги тепат наредните две Далас немаат шанси.

Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
Гревче си, ама ајде ќе отспиеш и ќе ти помине... оф леле, еден послаб натпревар за ЛеБрон и подобар за Вејд и одма мрсење муда... Мене во моментот не ме занима кој колку поени ќе даде, туку Мајами да освои Шампионска титула, ама ти со твојте коментари си ептен патетичен... Ве боли газето од што ве силуваше ЛеБрон во полуфиналето и сега само го*на да се јаде... Веќе кога јадеш го*на, изми си ги рацете...
Да бе од што ме боли газето не можам да спијам,а и имам кошмари дури од кралот без прстен. За јадењето го*на продужиси да јадеш гледам добро ти иде веќе подолг период, те бива. :)

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Победа,знаев дека ќе се врати тој несреќен пораз.Ајде одиме на уште еден брејк.

Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
е добро бе хаслем прави офанзивен скок, овие судат фаул у напад. мерион прави 2 контакта врз џејмс при шут за 3 и овие ништо не судат. ова ти личи ли на добро судење. и де престани со леброн, ако го мразиш тоа си е твое али реално да гледаш ќе кажеш дека е меѓу најдобрите играчи оваа сезона ;)
--- надополнето: Jun 6, 2011 3:02 AM ---
ми мириса како лани кога судеа судиите во корист за лејкерс во финалето. али ај да не се навраќаме од лани оти сите добро знаат како лејкерси освоија титулата
Не го мразам, само ме нервира со потезите што ги прави цепачки, а далеку од тоа дека е лош играч. Мегутоа ете за мене Вејд е боље и тоа е тоа, си го докажа тоа вчера човекот.

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.443
Поени од реакции
6.111
Од коа бил воведен системот 2-3-2 во финалињата ,при резултат 1-1 по првите два дуели тој што победил третиот натпревар го освојувал прстенот...

Член од
14 ноември 2008
Мислења
3.418
Поени од реакции
856
Од коа бил воведен системот 2-3-2 во финалињата ,при резултат 1-1 по првите два дуели тој што победил третиот натпревар го освојувал прстенот...
Да се надеваме дека годинава нема да важи правилово :)

Член од
8 февруари 2009
Мислења
3.833
Поени од реакции
1.325
Леле Дирк да погодеше на крај ќе беше вистинска лудница, но ете Хитси покажаа овој пат заби и издржаа до крај.

Kajgana Shop

На врв Bottom