Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Најверојатно Дидак наредната сезона ќе ја игра во Еспањол па после таа сезона ќе се врати во Милан.
Ако не прашувам јас би го задржал дечково кај нас да му биде резерва на Таиво.Боље он да е замена за него отколку црепон Антонини.

Исто и јас... Ама некако според изјавите многу е скромен Силва, неможам да го замислам како се дере некако :D

Како бе не можеш да го замислиш? Не ли се сеќаваш кога играше со Одо, Јепес и Антонини во купот мислам и грлото си го скина од викање, повеќе време нив ги контролираше отколку што беше сконцентриран на својата задача. Уште една година вака да изигра и мислам дека ќе ја добие следната, а и доста ветерани има во тимот па никако да дојде на ред.

Иначе што е ова читам на Бугарскиот сајт, Ибра сакал во Реал да оди, да се собере со Мурињо и да му се одмазди на Гвардиола. Ќе сме го купеле од Барса за 24 милиони и во Реал ќе одел за 40, па со тоа ќе има профит од 16 милиони... А и не бил во добри односи со Макс, бидејќи Ибра сакал да игра со Касано напред, а Макс го форсира Пато...

Ако е точно слободно нека крши глава, никогаш не сум го сакал...

Ако е стварно ова точно и ако рекол така нека си иде.
Лично јас не верувам во ова зошто пред некој месец изјави дека сакал кај нас да ја заврши кариерата.

ибра не си иде ова лето бидете сигурни ! и јас не би го пуштил ако не се доведе соодветна замена, што е тешко да се најде...

Ибра изјавил дека не одел нигде
Останувал во Милан и верувал во проектот :)

кој курташак си играат овие со нас навивачите ...

^ Си играат со тие што веруваат во се што ќе прочитат, останатите си кулираат :cool:

Абе како ќе си оди Ибрахимович тоа беше обична шпекулација која веднаш Ибрахимович ја отфрли рече изјави дека е среќен во Милан и дека ќе остане уште 3 години тука.
Инаку за овој Витсел не ми се свиќа нешто посебно ако е 15 милиони мислам дека не вреди толку за него уште нешто ќе дадат подобро да го земат Хамшик бар класа играч или па +5 за Лас гледам го ставиле Реал на трансфер листата сигурно е подобар од овој Витсел и двајцата тепачи но Лас е класа за него.
За Дидак добро би било да го дадат на позајмица некаде каде што би играл прва постава за да се докаже дека е добар играч и после Милан да го врати и да може да игра.

Инаку новиот “хинт“ на Алегри за Мистер Х е дека носи копачки број 42, и е ambidextrous. Ова второво може да има две значења, или дека може да игра и со двете нозе подеднакво добро, или дека е вешт и уникатен играч. Незнам на кое точно мисли Алегри.

Овој алегри е мноогу заебано типче стварно :)
Според хинтовите што ги дава алегри или Хамшик или Витсел,за Фабрегас не ми се верува да носи 42. Сепак некој ќе дојде,некој што ќе биде класа играч,а сега за сега само зборат во август ќе биде интересното

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom