кажи последна цена...?Се продава Daewoo Lanos benzin, 1.5 -98 .
... која ти е последна цена? и нешто преправше на него или.... која му е максимална брзина... може ли да се префрли сопственост, и дај слики да го видиме...Знен 150cc кинески, четвортактен,оштетени се пластиките малку оние долните што се како прагови се скршени. ветробранското го нема
3,5 на 100км 150 кубика, спортски каиш, филтер, ролни олеснети, спортски ауспух итн... последна (прва и единствена) регистрација 2008 година.
Има поминато околу 9300 ! Цена 280 евра !
Последна цена ми е 250 евра нема ништо преправано на него одлично влече мн е брзо на старт максимална брзина 95 100 .. но ако се сменат ролните ќе оди до 120 ... Е тоа за сопственоста не е на мое име на претходниот газда е сеуште запишано во сообраќајната ... и моментално не можам да прикачувам слики штом ќе бидам во можност ќе прикачам... која ти е последна цена? и нешто преправше на него или.... која му е максимална брзина... може ли да се префрли сопственост, и дај слики да го видиме...
Имаш број во огласот, од брачед ми е, тој ја продава, ме замоли да ја ставам на форумов. Јави се и види шо како. Се најдобро.кажи последна цена...?
Пежо 106 на колега е, сочуванко со атест плин, троши ко упаљач xDКупувам автомобил до 1500еур.Понуда?
Ајде пушти ми линк.Пежо 106 на колега е, сочуванко со атест плин, троши ко упаљач xD
ако сакаш ќе ти пратам линк, пиши
Види го најдете се, за цена веројатно ќе се договорите кажи му торте ми кажа за пежотоАјде пушти ми линк.
ford eskord so atest plin, registriran, ispraven... zainteresiran?Купувам автомобил до 1500еур.Понуда?