Фан Клуб: Јувентус

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.555
Сум кажал и пак ќе кажам, додека не видам официјализирање на трансферот, поточно како се слика со дресот на состанок, не верувам на ниедна шпекулација.

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
Каков пасторе бе насри е 35 милиона евра,фабрегас е 40 милиона евра .
јес да е јак фабрегас него му лежи брза игра а и нее докажан во италија а додека пак пасторе е доказажан во италија истото важи и за насри ја сум за пасторе

Член од
31 мај 2011
Мислења
2.746
Поени од реакции
1.288
за какво заминување на Маркизио читам овде ?! неговата иднина се знае каде продолжува,само како успеавте да наметнете таква шпекулација :ROFLMAO:

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.992
Поени од реакции
5.607
Иако Варгас оваа сезона изигра доста послабо од минатите во дресот на Фиорентина, сепак се работи за одличен фудбалер. Покрај заинтересираноста на Фиорентина за Амаури, имаше шпекулација дека Спортскиот директор на Фиорентина го побарал Мартинез, а повеќе Италијански медиуми објавија дека Мартинез е многу блиску до Фиорентина.

Член од
13 јули 2010
Мислења
1.373
Поени од реакции
1.596
Под итно Марота и Паратичи да го земат Шиков , дечкото е будуча звезда , еден од најголеми таленти у МК а можда и на Балканот .... хаха а сеа озбилно добро би било да ги земеме Бек , Санчез , Бастос и Инлер и се разбира да се задржат Матри , Ква , Пепе (клупа) а може и Аквилани(за 7 милки вреди)

шеф на подземје

зумбулот
Член од
25 август 2010
Мислења
1.213
Поени од реакции
76
Под итно Марота и Паратичи да го земат Шиков , дечкото е будуча звезда , еден од најголеми таленти у МК а можда и на Балканот .... хаха а сеа озбилно добро би било да ги земеме Бек , Санчез , Бастос и Инлер и се разбира да се задржат Матри , Ква , Пепе (клупа) а може и Аквилани(за 7 милки вреди)
Дали го виде што правеше Попов ?

шеф на подземје

зумбулот
Член од
25 август 2010
Мислења
1.213
Поени од реакции
76
Се зезав за Шиков (камен невиден е) а Попов го гледав и мислам дека најдобро одигра од сите во наша репрезентација
Алал да му е ,го гледав и во лига европа супер играе .

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
Ај ако не Величе да го земеме. Ние со играчиве што ги имаме неможеме две години глава да кренеме, вие ми спомнувате играчи од Македонска репрезентација која е на ниво со Андора. А и како ќе кренеме глава кога одговорните за трансфери се ценкаат за секое е***о евро. Па едни довчерашни третолигаши како Џенова и Наполи се помали цинцари од нашиве, демек тие со профит работеле во Серија Ц и немале загуби. Не ми е јасно до кај мислат да одат нашиве.

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
Ај ако не Величе да го земеме. Ние со играчиве што ги имаме неможеме две години глава да кренеме, вие ми спомнувате играчи од Македонска репрезентација која е на ниво со Андора. А и како ќе кренеме глава кога одговорните за трансфери се ценкаат за секое е***о евро. Па едни довчерашни третолигаши како Џенова и Наполи се помали цинцари од нашиве, демек тие со профит работеле во Серија Ц и немале загуби. Не ми е јасно до кај мислат да одат нашиве.
Бранко е крив!:giggle: не,мора да земеме уште два тројца топ играчи иначе ништо не праиме.

А го знаете ли овој Диего Пероти?заинтересирани сме за него
http://www.juventusmk.com/juve/index.php?option=com_content&view=article&id=275:q-q&catid=41:2011-04-27-00-48-24&Itemid=83

HULK

Black & White Fighter
Член од
12 август 2008
Мислења
1.897
Поени од реакции
1.212
Со трансфериве на Пирло и Циглер направивме добра работа, првиот изигра маестрално против Естонија а Рето изигра сосема солиден меч против Англија, Волкот не се ни виде покрај него, не е играч од светска класа но е голем борец. Само се прашувам кај се тие тројца класа играчи кој ги најави Марота или пак ни мачкаат очи. Сме имале 120 милини евра, да имавме толку пари не верувам дека вака ќе се ценкаа, колку пари толку музика е денес работава, мора да се фрлат пари ако сакаме пак да го гледаме ЈУВЕ во врвот.
--- надополнето: Jun 5, 2011 11:53 AM ---
Бранко е крив!:giggle: не,мора да земеме уште два тројца топ играчи иначе ништо не праиме.

А го знаете ли овој Диего Пероти?заинтересирани сме за него
http://www.juventusmk.com/juve/index.php?option=com_content&view=article&id=275:q-q&catid=41:2011-04-27-00-48-24&Itemid=83
Добар играч е Пероти го имам гледано, но ако имаат нашиве шампионски амбиции далеку подобро решение е Санчез :)

Kajgana Shop

На врв Bottom