- Член од
- 27 ноември 2007
- Мислења
- 31.061
- Поени од реакции
- 74.695
На северна има три главни влеза, а потоа кај секој блок си има посебен влез.Слично е ваљда и на јужна. Е сега ако биде отворена едвај една врата како што прават секогаш, ондак ќе биде калакурница. Замисли ние на вардар кога идеме кај Комитскиот влез секогаш се прави голема гужва, пошто дебилите отвараат само по една врата...Денес нема да има никаква атмосфера.Сеа дај боже да има и тоа да биде мотив плус али кога сите идат да го видат стадионот и кога пола имаат добиено од негде гага карти џабе би имало 33.000 луѓе.Или па ако натпреваров го искористат за некоја политичка цел нека се гонат у пм.Иначе сеа колку влеза има Градски?
Јас колклу што знам посебни влезови за запад и исток немаше (освен ако не направиле во меѓувреме, така да врска немам како би стигнале на западна, освен ако не скокаме преку ограда
Многу ми е интересно што сите викаат ќе дошле за сефте. Ако толку сакавте да го видите стадионот можевте да дојдете и на некој лигашки меч, пошто откако е изграден се одиграа есдно сдесетина лигашки меча на Градски...
Атмосфера ќе има ако игра убаво македонија, ако не, без навивачка група ништо од јака атмосфера. Сигурно нема да биде како на гробишта, али нема да биде ни нешто спектакуларно...
Плус вечерва ВМРО ќе си ја искористи за своја голема презентација... Којзнае колку полиција ќе има на стадионот за да го зштитат Грујо, иако сигурно едно 10 000 ќе бидат од штабовиве на ВМРО низ Македонијава. Вчера едно дете доаѓа ми вика сакаш ли гага карти од штаб ни раздаваат
Сеедо, ми е мерак да го видам Ристовски како игра, ама по се изгледа нема да добие шанса вечерва