Прашања за Христијанството II

Статус
Затворена за нови мислења.

MIKI1

Поставувач на неодговорени прашања.
Член од
10 јануари 2008
Мислења
20.396
Поени од реакции
3.398
Ја го одговоро:
--- надополнето: Jun 3, 2011 11:59 AM ---
Погоре изразените „заклучоци„ се школски пример за демонско влијание...
......

Мортидо

занаетчија дете
Член од
15 февруари 2009
Мислења
1.874
Поени од реакции
1.087
Исус бил демон? .....затоа што правел чуда.
Или светците биле исто така демони ?
Па во писмото вели дека бил Утринската ѕвезда Деница,шознам.Но ајде Мики1 да го чуеме.

Член од
5 април 2011
Мислења
334
Поени од реакции
142
Мики бре, сам се фати во своја стапица :ROFLMAO:

MIKI1

Член од
10 јануари 2008
Мислења
20.396
Поени од реакции
3.398
Zarem site postaveni prasanja kon tebe od koga si clen na forumot bile idiotski?
Одговарам на прашања а не на лични „мудри„ заклучоци. Постави прашање, ако го знам одговорот, ќе одговорам. Лични заклучоци „за по дома„ не ме занимаат....
--- надополнето: Jun 3, 2011 12:17 PM ---
Мики бре, сам се фати во своја стапица :D
Bunk, бе, не си ласкај, демек, ме фана у незнаење, мојата вера не допушта такво демонско однесување.

Член од
5 април 2011
Мислења
334
Поени од реакции
142
Одговарам на прашања а не на лични „мудри„ заклучоци. Постави прашање, ако го знам одговорот, ќе одговорам. Лични заклучоци „за по дома„ не ме занимаат....
--- надополнето: Jun 3, 2011 12:17 PM ---

Bunk, бе, не си ласкај, мојата вера не допушта такво демонско однесување.
Како бре Мики не те занимаат нели ти си тој што постојано бара лични видувања и заклучоци. Што менуваш страна сега?

F

Frankie Yale

Гостин
Како бре Мики не те занимаат нели ти си тој што постојано бара лични видувања и заклучоци. Што менуваш страна сега?
Hahahaha Miki e toj, covekot koj postojano bara licni viduvanja :ROFLMAO:
Зборуваш нешто од Твое искуство или?...
Од кај знаиш, самиот ја измери масата од Сонцето?
--- надополнето: May 31, 2011 11:08 AM ---

Само затоа што некој така кажал?
Напишав: „...Ајде сега за возврат, наведи ги Твоите лични сознанија за тврдењето дека Земјата се „врти„ околу Сонцето, оти моето око ми вели дека се работи за поинаква вистина...'.

Значи, не (пре)пишувај „докази„ за тоа дека „некој„ и некаде„ кажал оти Земјата се „врти„ околу Сонцето, туку Ти лично докажи ми дека е така, оти моето око ми дава непосреден визуелен увид (а не „рекла-кажала„!) дека рано наутро, Сонцето изгрева, се движи кон зенитот и попладне заоѓа, што значи дека моето око не гледа дека Земјата се „врти„ околу Сонцето.

Повели, убеди ме дека ум во криво!
Miki i negovite licni soznanija... Ne se ni pomaciv da mu gi najdam biserive, sekoe vtoro mu e "A ova e tvoe iskustvo, tvoe soznanie?" :D

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Miki, za eden djip od nekoj vladika, mozam da ti smislam kako da se izvadis od ziviot pesok vo koj sto padna...

Biva?

MIKI1

Член од
10 јануари 2008
Мислења
20.396
Поени од реакции
3.398
Како бре Мики не те занимаат нели ти си тој што постојано бара лични видувања и заклучоци.
То у ствари, не се никакви „лични„ видувања, туку демонски изразени ставови, кои завршуваат со знак-прашалник (ради убедливост...) на кои јас, џоа, требало да дадам одговор.
--- надополнето: Jun 3, 2011 12:49 PM ---
Miki, za eden djip od nekoj vladika, mozam da ti smislam kako da se izvadis od ziviot pesok vo koj sto padna...

Biva?
Заратустра,
мене лично не ме занима Твојата способност за „замислување„. Покорисно е да се обратиш кај владиката и од него лично да добиеш одговор, а не да се впушташ во „замислување„ одговори, оти таквија одговори би биле само производ од Твојата омраза кон Црквата ,а не одговор добиен од конкретна личност.

Член од
5 април 2011
Мислења
334
Поени од реакции
142
То у ствари, не се никакви „лични„ видувања, туку демонски изразени ставови, на кои јас, џоа, требало да дадам одговор.
Ах бре Мики легенда си, не знам што да кажам веќе. Самиот горе кажа
"Одговарам на прашања а не на лични „мудри„ заклучоци. Постави прашање, ако го знам одговорот, ќе одговорам. Лични заклучоци „за по дома„ не ме занимаат....."
т.е го категоризираше прашањето како личен заклучок и сите на форумот знаеме дека ти највеќе цениш лични видувања хахахаха. Ама кога си во небрано кажи дека е демонски изразен став а не личен заклучок. Добра идеја :rolleyes:

MIKI1

Член од
10 јануари 2008
Мислења
20.396
Поени од реакции
3.398
не знам што да кажам веќе.
Така е Bunk, воа е најдобриот одговор што моеж да го даеш...
--- надополнето: Jun 3, 2011 12:54 PM ---
Ах бре Мики легенда си, не знам што да кажам веќе. Самиот горе кажа

т.е го категоризираше прашањето како личен заклучок и сите на форумот знаеме дека ти највеќе цениш лични видувања хахахаха. Ама кога си во небрано кажи дека е демонски изразен став а не личен заклучок. Добра идеја :rolleyes:
Bunk,

со леснотија разликувам разумно прашање, поставено со желба за дознавање, од демонски формулирано и провокативно прашање, во стилот „сам на себе го убијал„. :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom