Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
got my point now? :) за тоа цело време зборам ..
несакам да мислам дека го сакам уште повеќе поради парите .. that's my problem ..
Ама ти го сфиѓаше и пред да знаеш дека има пари.
Шо е проблемот?
Значи не знам дали ми го сфати концептот на

“иам милион, ми се лепи средна типка:
а) за парите - не ме глеа.
б) за мене - ќе ја третирам ко сите други жени.
в) за двете - на почеток ќе биде океј али после ќе ти скурчи некој да лежи и јаде“

Така да ти ако се сматраш за средна а го сфиѓаше уше пред да дознаеш дека има пари - шо е проблемот стварно не капирам?

Seniorita

џм..
Член од
11 април 2011
Мислења
1.344
Поени од реакции
681
Ама ти го сфиѓаше и пред да знаеш дека има пари.
Шо е проблемот?
Значи не знам дали ми го сфати концептот на

“иам милион, ми се лепи средна типка:
а) за парите - не ме глеа.
б) за мене - ќе ја третирам ко сите други жени.
в) за двете - на почеток ќе биде океј али после ќе ти скурчи некој да лежи и јаде“

Така да ти ако се сматраш за средна а го сфиѓаше уше пред да дознаеш дека има пари - шо е проблемот стварно не капирам?
проблемот се парите! :)
едноставно, глупо ми е да мислам "брееј, шо пари има овој,+ и дечко да ми е, на коњ сум .. ;о "
јесте дека уште пред да дознаам го засфиѓав мн.. едноставно, незнам како да се решам од тие прљави мисли ..

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
едноставно, глупо ми е да мислам "брееј, шо пари има овој,+ и дечко да ми е, на коњ сум .. ;о "
јесте дека уште пред да дознаам го засфиѓав мн.. едноставно, незнам како да се решам од тие прљави мисли ..
Три деви марии и два круга околу црква, чедо божјо.
Прифати се каква што си, а претстави се каква што сакаш да бидеш.
Колку години имаш?

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Имате мој благослов.
Ти фати го па ако не иде остај го (или нека те остаи).
Напрај си го меракот, стави се на тест - па ќе видиш.
Сериозно, ако не го збркаш некоја друга ќе ти го фати.

Член од
28 мај 2008
Мислења
3.231
Поени од реакции
4.103
Бреееј па ти, на 19 години сигурно ги нема тој спечалено, од тате му се... така да, ако гледаш инаку, тој лично е сиромашен... :) :)
абе признај си оти во парите ти е умот, тука ти брчи цело време...

Seniorita

џм..
Член од
11 април 2011
Мислења
1.344
Поени од реакции
681
Бреееј па ти, на 19 години сигурно ги нема тој спечалено, од тате му се... така да, ако гледаш инаку, тој лично е сиромашен... :) :)
абе признај си оти во парите ти е умот, тука ти брчи цело време...
no fucking way ..денеска дознав, а го знам 1 недела ..

Sawyer

Only God can judge me!!!
Член од
26 август 2009
Мислења
723
Поени од реакции
154
oh yeaa, I'm in big trouble right now ..
дечки, пред 2-3 дена ви кажав дека сум in a свиѓање! :) (happy) е сеа, тоа отиде малце изван границе ..дознав дека типот е, like super rich! (безен дома,џипови-мипови,вили,ext.) -.-
самата помисла на тоа колку е богат, незнам, ми го меша умот! не сум спонзоруша, ја го засвиѓав баш поради тоа што е (карактер) а не за парите ..мене неговите пари ништо не ми значат!
али проклет мозок, нонстоп мислам на тоа ..да не испадне после дека сум со него заради богатството ..!!
дајте некое советче како да го истерам тоа од мене ..несакам да мислам на такви работи ..глупо е!

fuck my life :mad:
Ako sakas sovet,eve eden,zbogati se i ti,imaj bazencinja,stanovi,dzipovi-mipovi i problem solved,togas nema da vikaat deka si so nego poradi parite,ni deka toj e so tebe radi parite,i taka site srekjni i zadovolni si ziveea do krajot na zivotot :):):) ,mn sum bistar,znam,nemora da mi kazuvate:)

I

Intex

Гостин
Не сум сигурен дали е за совет работава ... океј ај, за совет е.:P

So, there's this girl. Увек има цура и ваквите приказни, замисли.:D

И бевме на свирка заедно, другарка на другар испадна, и бевме на кафе-мафе ова она, и .... ја бендисав цурата. Другарот знаеше за тоа, или барем претпоставуваше.:D
И нејзина другарка го прашала другар ми пред неа дали ја бендисувам цурата, и овој потврдил. Дотичната од приказната одговорила со „леле, секој втор го сака истото -.-“

Мислам, да ми беше за другарици, ќе си најдев некоја сосем друга од пичку матер и тоа ќе беше тоа. So ... совети?

П.С. Напишаното звучи како приказна на третоодделенец, ама да бев трезвен воопшто немаше ни да пишам овде.:D

Kajgana Shop

На врв Bottom