Помош, софтверски проблеми и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Sase91
  • Време на започнување Време на започнување
Ако може да ми каже некој некое антивирусно програмче за да неможе некој да ми влезе во ПЦ , бидејќи во меседов 2 пати ми влегоја , еднаш ми избришаа се што имам во Д и на десктоп , вториот пат ми наместија Пасворд на Пц-то ... Сетоа тоа се случува дур ми е ком. пуштен а јас не сум тука ..

чаре ??

Ако може да ми каже некој некое антивирусно програмче за да неможе некој да ми влезе во ПЦ , бидејќи во меседов 2 пати ми влегоја , еднаш ми избришаа се што имам во Д и на десктоп , вториот пат ми наместија Пасворд на Пц-то ... Сетоа тоа се случува дур ми е ком. пуштен а јас не сум тука ..

чаре ??

Ти треба Firewall, Еден од најдобрите.... http://www.zonealarm.com/security/en-us/anti-virus-spyware-free-download.htm

чекај чекај... ова ме замисли
Сетоа тоа се случува дур ми е ком. пуштен а јас не сум тука ..
според ова, ова ти го прави некој од дома?
стај му пасворд?

не верувам некој "хакер" да ти го прави ова.

Да ми препорачате некој програм за веб дизајн? освен дримвивер..

чекај чекај... ова ме замисли

според ова, ова ти го прави некој од дома?
стај му пасворд?

не верувам некој "хакер" да ти го прави ова.

Не е од дома 100% ...

Користам microsoft security essentials , нема да има никаков проблем да ги имам и 2-та ?

да го симнам

ZoneAlarm®
Free Firewall
Basic firewall protection ?

Ова доволно е.
MSE нема Firewall што значи ќе немаш конфликт помеѓу нив, тој е само обичен антивирус со RealTime скенирање ама ништо од Firewall, затоа инсталирај го ZoneAlarm и види каква ќе биде ситоацијата...позз

Друже на линков сто ми го даде има ZoneAlarm® Free Firewall и Get ZoneAlarm® Internet Security Suite кое треба да го симнам ?

Луѓе дај препорачајте некој бесплатен traffic limiter за x64 со помош на кој ќе можам да ги лимитирувам сите програми посебно?

Ако нема таков, препорачајте и некој што се плаќа (освен NetLimiter 3), па ќе се снајдам за dl/crack.

ВАка сега имам проблем.
Денес го форматирав компјутерот се инсталирав драјвери тоа све, се си работи нормално и брзо и кога се укључувам на фацебук, и отварам разни страни нема проблем ама кога ќе уклучам јутуб компјутеров се рестартира, и секој пат кгоа кликам на клип е така се рестартира.
ДАли некој има идеја што се случува?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom