Па сигурно си ја пееле ситеПред едно саат време ги видов сите у автобусот на ффм поминаа у мое мало очајни беа сите легнале со глава на прозор како некои лешови
Јас од кога знам за Јонуз оди на 3 бода али никако да ги земе ...Јонуз: Одиме на три бода
Мајстор е Јонуз, на секоја утакмица, било Шпанија, било Естонија оди на три бода. Штета никако да ги добиеме...
Интересно,твојава локација е Скопје...а мислам дека се во Охрид на подготовкиПред едно саат време ги видов сите у автобусот на ффм поминаа у мое мало очајни беа сите легнале со глава на прозор како некои лешови
Yup и ја се чудев коа ги видов.Интересно,твојава локација е Скопје...а мислам дека се во Охрид на подготовки
Интересно,твојава локација е Скопје...а мислам дека се во Охрид на подготовки
Ама јас ги видов во Охрид денеска пред 2 сати...Yup и ја се чудев коа ги видов.
Тоа и јас го зборев, од Мак Спорт се тие што преувеличуваат дека он отпаднал поради слаба игра...За оние погоре што пишаа,а не се информирани,Пачовски не е отпаднат поради некаква,слаба игра или немање клуб,Пачовски има голема повреда на коленото,пауза од 7 месеци кога говедото Лукаку му шутна ,и не само трупајте нешто ако не знаете!!
Епа појма неам како, прашај го ROBBEN од форумов и он беше тамуАма јас ги видов во Охрид денеска пред 2 сати...
Отидени се пред два дена во Охрид на подготовки, може си ги видел играчите на Марино и си мислел дека се од нашава репрезентацијаЕпа појма неам како, прашај го ROBBEN од форумов и он беше таму
Хахаххахахаха абе талент автобусот на ффм беше .Отидени се пред два дена во Охрид на подготовки, може си ги видел играчите на Марино и си мислел дека се од нашава репрезентација