A има на факултет објавено???Дали ќе може некој колега да ги слика конечните оценки по ОРГАНИЗАЦИСКО ОДНЕСУВАЊЕ и да ги стави на форумов. Благодарам
има, ако оди некој деновиве нека сликаA има на факултет објавено???
I jas barav za ova odgovor ama nikako nekoj da mi kaze, ako ti odgovori nekoj ke ti bide li problem copy paste navaka da pustis?Гледам најмногу се дискутира тука по шо ми треба брз одговор .. 4та сум и планирам да аплицирам на 2 факултета истовремено , потребно е да се направи оригинали од изводот и 4те свидетелства само тоа или терба уште некои други работи ?? ..
благодарам однпред.
Мислам дека никој нема да знае да ти одговори точно, повеќе улога има среќата отколку некое логично размислување. Најголема шанса ти се да дознаеш кои кејсови ги имало на претходните испити и колоквиуми заедно со одговорите. Јас барем никогаш до сега немам одговорено точно на некој кејс (освен еднаш по Менаџмент на мал бизнис) не знам може е до менеКолеги доколку некој знае би ве замолил за помош, на кој начин се решаваат кејсовите по МЕНАЏМЕНТ или тоа го правите врз основа на логично размислување, мислам дека ова поголем дел од студентите ке ги интересира па доколку има некој да објасни ке ве молам да помогне!
па вчера кога ја прашувавме прво ни рече ќе бил на заокружување а по половина час ни рече дека е во дилеам па може и на пишување да бидеUpravuvanje so sistemi kaj Zlatka , kakov ke bide ispitot opticki ili na raskazuvanje ?