Економски факултет (reloaded)

Член од
15 септември 2010
Мислења
74
Поени од реакции
2
Колеги утре во 13 h се полага финансиско сметководство? Знаете ли со колку точни одговори е испитот и колку време трае?

Член од
3 февруари 2009
Мислења
104
Поени од реакции
0
Upravuvanje so sistemi kaj Zlatka , kakov ke bide ispitot opticki ili na raskazuvanje ? :)

Член од
9 мај 2011
Мислења
84
Поени од реакции
35
Дали знае некој кога ќе има резултати по БАНКАРСТВО?

Член од
30 мај 2011
Мислења
86
Поени од реакции
16
Колеги доколку некој знае би ве замолил за помош, на кој начин се решаваат кејсовите по МЕНАЏМЕНТ или тоа го правите врз основа на логично размислување, мислам дека ова поголем дел од студентите ке ги интересира па доколку има некој да објасни ке ве молам да помогне!

jyvation

Пургер
Член од
4 ноември 2009
Мислења
2.157
Поени од реакции
2.756
Ајде нека ми прати некој прашања финансиски менаџмент.

Член од
14 јануари 2011
Мислења
27
Поени од реакции
0
Kolegi na nekoj da ne mu se naoga prasanja Delovno planiranje?Da ne znae nekoj dali Delovna etika ima istaknato rezultati?:rolleyes:

Член од
4 октомври 2010
Мислења
23
Поени од реакции
1
Nekoj sto bil na dopolnitelen ispit po Finansiski menagment da kaze kolku prasanja dava i dali site treba da se resat za da polozis.

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Гледам најмногу се дискутира тука по шо ми треба брз одговор .. 4та сум и планирам да аплицирам на 2 факултета истовремено , потребно е да се направи оригинали од изводот и 4те свидетелства само тоа или терба уште некои други работи ?? ..
благодарам однпред.
I jas barav za ova odgovor ama nikako nekoj da mi kaze, ako ti odgovori nekoj ke ti bide li problem copy paste navaka da pustis? :D

Dietrich

Just a fan...
Член од
12 мај 2010
Мислења
161
Поени од реакции
80
Колеги доколку некој знае би ве замолил за помош, на кој начин се решаваат кејсовите по МЕНАЏМЕНТ или тоа го правите врз основа на логично размислување, мислам дека ова поголем дел од студентите ке ги интересира па доколку има некој да објасни ке ве молам да помогне!
Мислам дека никој нема да знае да ти одговори точно, повеќе улога има среќата отколку некое логично размислување. Најголема шанса ти се да дознаеш кои кејсови ги имало на претходните испити и колоквиуми заедно со одговорите. Јас барем никогаш до сега немам одговорено точно на некој кејс (освен еднаш по Менаџмент на мал бизнис) :D не знам може е до мене :D

V

Viktor g

Гостин
Upravuvanje so sistemi kaj Zlatka , kakov ke bide ispitot opticki ili na raskazuvanje ? :)
па вчера кога ја прашувавме прво ни рече ќе бил на заокружување а по половина час ни рече дека е во дилеам па може и на пишување да биде

Член од
16 септември 2010
Мислења
63
Поени од реакции
2
Колеги знае ли некој дали ке биде задолжително да се оди на пракса од оваа год. и дали за сите ке важи тоа?

Член од
1 јуни 2011
Мислења
1
Поени од реакции
0
Колеги, дали некој знае дали има резултати од испитот Претприемништво?

Kajgana Shop

На врв Bottom