Телекабел интернет - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

Apple

It's good to be good
Член од
11 октомври 2009
Мислења
3.100
Поени од реакции
1.374
НАЈНОВО
Бесплатен модем за сите кои ќе се излажат на Телекабел:rolleyes::p

Си останавме на 50гига сеуште :(

I

Ivanovska

Гостин
50 гига и да незнаеш на што попрво да ги потрошиш. Малку јутјуб, малку да симнеш игра или филм и отидоа! -.-

Член од
11 ноември 2009
Мислења
2.809
Поени од реакции
2.631
НАЈНОВО
Бесплатен модем за сите кои ќе се излажат на Телекабел:rolleyes::p

Си останавме на 50гига сеуште :(
Денес ми го заменија модемот и рекоа дека немало да има више покачување на лимитот,туку било можно само брзината да се покачела на 12 Мбпс,изгледа си останавме на 50 гига :mad:

Apple

It's good to be good
Член од
11 октомври 2009
Мислења
3.100
Поени од реакции
1.374
Денес ми го заменија модемот и рекоа дека немало да има више покачување на лимитот,туку било можно само брзината да се покачела на 12 Мбпс,изгледа си останавме на 50 гига :mad:
Леле не ме плаши....Што ќе ми е брзина зголемена кога ми треба повеќе за симнување....Ти рекоа кога би имало евентуално зголемување на брзина кое и така е лага според мене?

Член од
11 ноември 2009
Мислења
2.809
Поени од реакции
2.631
Леле не ме плаши....Што ќе ми е брзина зголемена кога ми треба повеќе за симнување....Ти рекоа кога би имало евентуално зголемување на брзина кое и така е лага според мене?
Не рекоа од кога ќе ја зголемат брзината,иако и јас не верувам во тоа

Apple

It's good to be good
Член од
11 октомври 2009
Мислења
3.100
Поени од реакции
1.374
Не рекоа од кога ќе ја зголемат брзината,иако и јас не верувам во тоа
Им давам фора до декември да средат нешто ако не тогаш за Нова Година секогаш сите даваат секакви промоции,ќе земам АДСЛ од Оне или некој и готово.Изгледа на нивниот безобразлук нема крај.

Член од
1 јануари 2010
Мислења
1.947
Поени од реакции
1.498
Баш ме интересира од кога ќе биде зголемувањето на брзината и конкретно за какво зголемување ќе се работи - upoload/download брзина.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.227
Поени од реакции
14.561
Џабе зголемена брзина без лимит.
4-5 ХД филмови и отиде лимитот.

Се мислам да се префрлам на промотивниот пакет од Кејбл Тел 500 гига имаш лимит со 10 Мбпс ако не се лажам

Apple

It's good to be good
Член од
11 октомври 2009
Мислења
3.100
Поени од реакции
1.374
Баш ме интересира од кога ќе биде зголемувањето на брзината и конкретно за какво зголемување ќе се работи - upoload/download брзина.
Од сеа што направиле изгледа само даунлоад за уплоад нема шанси мада и тоа е 2 проценти сигурно.Нивните намери со години каснат

Џабе зголемена брзина без лимит.
4-5 ХД филмови и отиде лимитот.

Се мислам да се префрлам на промотивниот пакет од Кејбл Тел 500 гига имаш лимит со 10 Мбпс ако не се лажам
Не се мисли стави го одма.Се би дал да можам од нив да ставам

Член од
31 јануари 2011
Мислења
779
Поени од реакции
382
Нека не се педерчат нека покачат бар на 75 гига.

Apple

It's good to be good
Член од
11 октомври 2009
Мислења
3.100
Поени од реакции
1.374
Што е ова сабајле станувам отварам страната за потрошено и ми е ресеитран лимитот а покажува уште 5ти месец а брзината е смалена??Кај некој има исто вака?

Член од
1 јануари 2010
Мислења
1.947
Поени од реакции
1.498
Што е ова сабајле станувам отварам страната за потрошено и ми е ресеитран лимитот а покажува уште 5ти месец а брзината е смалена??Кај некој има исто вака?
Кај мене се е во ред.

Apple

It's good to be good
Член од
11 октомври 2009
Мислења
3.100
Поени од реакции
1.374
50 глупави гиги и сеуште намалена брзина.Само кај Телекабел е вака (y)

Kajgana Shop

На врв Bottom