Фан Клуб: Јувентус

С

сашенко

Гостин
Интересен состав ама Рибери да дојде или некој друг лево крило и уште едно засилување во нападот.И да не заборавам МАРКИЗИО да не си отиде како што јадат гомна медиумиве и отприлика тоа е тоа...

Член од
26 март 2011
Мислења
592
Поени од реакции
79
Ufff. Ke imame super stadion , ajde sakame 11 Gladiatori u ta Arena :)

Napred JUVE !!!

P

PoisonLady

Гостин
Интересен состав ама Рибери да дојде или некој друг лево крило и уште едно засилување во нападот.И да не заборавам МАРКИЗИО да не си отиде како што јадат гомна медиумиве и отприлика тоа е тоа...
Ти озбилно мислиш дека постојат реални шанси за Рибери кој е врзан со договор до 2015 година за Баерн да дојде во екипа која не настапува во ЛШ следна сезона? Хахахах, поздрав за оптимизмов :D

P

PewDiePie

Гостин
Buffon

Lichsteiner - Bonucci - Chiellini - Ziegler

Krasic Pirlo Inler Sanchez ( Pepe )

Quagliarella - Matri
Со овој состав мајсторе ќе имате најмногу примени голови во лига,Пирло не го сметај дека ќе покрива терен нешто посебно,Зиглер е катастрофа во одбрана,технички е добар ама одбрана е еден од најслабите бекови во Италија според мене,јас молев Бога да не дојде Зимоска во Милан,а и јуве се заебаваат место да земат еден асален бек тие пак ќе импровизираат. И Галијани зема за без пари не викам не ама он зема играчи како Таиво,Мексес и Ван Бомел.
Лихштајнер мислам дека добро ќе се снајде во јуве ако дојде,Санчез тешко,а Бонучи беше флоп за тие 15 мил. што ги платија за него,може има потенцијал ама треба уште многу да се развие како играч.
Инлер не беше ваш играч па после 50% отстапивте на Удинезе или грешам? Подобро да си го вратат да не се заебат како со Кришито. Се на се треба да фрлат пари бар на еден квалитетен играч ете Агуеро нека биде,сигурно повеќе резултати ќе донесе отколку Матри,Кваљарела и остали.

Член од
26 март 2011
Мислења
592
Поени од реакции
79
Член од
11 јули 2008
Мислења
2.910
Поени од реакции
1.552
Ако тоа стварно се дресовите за наредната сезона, ќе бидат дефинитивно најлошите дресови кој ја сум ги видел во мојот живот. :notworthy:

Член од
29 јануари 2010
Мислења
1.619
Поени од реакции
1.551
Дресовиве им се најробијашки , али ај нема везе тоа него коа ке ги видам оние мота, григера и уште неколку трупци , па тие играчи да го носат дресот на најтрофејниот клуб у италија и пошироко ми се повраќа :place:

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
со се деси со јакинта има некој најави дека ке го напушти тимот или ивгодина ке го гледаме кај што се повредува:unsure:

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.992
Поени од реакции
5.605
Официјално, Дел Нери не е повеќе тренер на Јувентус. линк

С

сашенко

Гостин
Ти озбилно мислиш дека постојат реални шанси за Рибери кој е врзан со договор до 2015 година за Баерн да дојде во екипа која не настапува во ЛШ следна сезона? Хахахах, поздрав за оптимизмов :D
Само онака го спомнав како едно од големите имиња кои се поврсзуваат со нас моментално.Значи тој или некој друг за кого е пореално ама да биде некој поискусен и докажан играч.Рибери само пример беше....

Член од
13 декември 2010
Мислења
351
Поени од реакции
146

Дел Нери фала за се,(иако ништо не направи,барем проба)повеќе среќа во другите тимови:notworthy:

Кајганеро

Немој не ме радуј!
Член од
3 јули 2010
Мислења
2.866
Поени од реакции
2.744
Зиглер никогаш не ми правел ќејф,но ќе видиме како ќе се покаже.А дај боже да има некој договор со Санчез/Агуеро, бар би бил еден асален трансфер,и се надевам за џабе не потрошени пари.
Што се однесува до дресовите,катастрофа,јас мислам дека Адидас за разлика од Најк прави поквалитетни дресови.

Kajgana Shop

На врв Bottom