Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Ај некој нека направи анкета да гласаме кој играч има најмногу шанси за идење во Милан.

Наводно Арсенал во трансферот за Фабрегас ги побарал Робињо, Боатенг, Емануелсон и Штрасер. Нашиве му рекле дека Робињо и Боатенг се недопирливи.
Шпекулациите за Хамшик замреа. Пасторе би можел да биде продаден рекол Зампарини а Милан бил најконкретен до сега за него. Гансо и Лукас се очекува да дојдат во наредниот трансфер период.

Чудо и Ибра и Пато не ги побарале, ја би да им го дадат Штрасер, Емануелсон и Фламчо и нешто кеш некои си 15-20 милиони ! Доста им е, го направија детето Пирло и Чави у едно !! :)

Чудо и Ибра и Пато не ги побарале, ја би да им го дадат Штрасер, Емануелсон и Фламчо и нешто кеш некои си 15-20 милиони ! Доста им е, го направија детето Пирло и Чави у едно !! :)

Ех ама го преценивте Фабрегас сега.. Колку трофеи му има донесено тој на Арсенал? 0, 0 или 0? Стварно не знам што толку го величите...

Јок Штрасер продавање, младите на позајмица може да одат само.:D

Епа ај ако не пола тим да им го дадеме за Фабрегас...
Сакам да дојде кај нас али овие претеруваат....јес да вреди дечкото али што е многу е многу.

Ма Галијани ќе му ги даде Емануелсон и Фламини и плус 15-20м и наш е :)

Ма Галијани ќе му ги даде Емануелсон и Фламини и плус 15-20м и наш е :)
И тие можеби ќе се многу за него Фламини + 25 мил,емануелсон добро се покажа кога влегуваше во игра следната сезона он мора да се докаже.Инаку Фабрегас>Хамшик во секое време.Не дека Хамшик е лош далеку од тоа ама класа си е класа,Фабрегас што се вика сам им игра на Арсенал со деца во средина(не дека он е стар ама пак има повеќе искуство од цела средина заедно).

Никако давање Страсер и Емануелсон.
За Цеск можи Фламчо + 20-25м како шо кажа Nikac_Aerodrom.

Едит: Шо се случи со овај Констант? Во зимата бевме многу загреани за него

Има логика муабетот што го зборите за Фламчо + Кеш = Цеск, Фламчо зема 4.5 милиони по сезона, а Цеск ако дојде би земал 9 или 8 толку зема и во Арсенал мислам, сигурно нема да се согласи за пониска....

Каков пусти Емануелсон го сакале овие,има Венгер напади(за Страсер да не правам муабет).Дечки не се љутите ама малу претеравте да го даеме Емануелсон и Страсер ???Никако!! Галијани ќе го земе Фабрегас ако сака ама ќе им го даде Фламини плус 20-30 м повеќе не вреди Фабрегас...
Иначе добро што се откажавме од Констант видов некој спомна имаме подобри опции од него наместо него боле да се форсира Меркел ;) ;)

многу би дошло глупо да го им го даеме фламини у дил за Цеск коа од нив го земавме за 0. . Евентуално да ги побараат Страсер, Меркел, Емануелсон... па така и нешто кеш да се земе Цеск може, мада не верувам дека Цеск е мистер Х . . .

eдит : Гансо е 1.84 m :) според википедија..

Исто и Witsel, овој многу клубови го бараат, само со нас не е поврзан...

Axel-Witsel-Belgium_2577914.jpg

--- надополнето: May 30, 2011 10:38 PM ---
Еве нешто за Цеск, ама старо е.. http://www.thesun.co.uk/sol/homepag...sc-Fabregas-admits-his-love-for-AC-Milan.html

многу би дошло глупо да го им го даеме фламини у дил за Цеск коа од нив го земавме за 0. . Евентуално да ги побараат Страсер, Меркел, Емануелсон... па така и нешто кеш да се земе Цеск може, мада не верувам дека Цеск е мистер Х . . .

eдит : Гансо е 1.84 m :) според википедија..

Исто рекол дека има и европски пасош ! Гансо нема !

Алеги изјавил дека новиот играч од средниот ред е 1.83 метри висок и е со бујна коса. Имал добра градба на телото и добри нозе... WTF? http://www.acmilan-bg.com/leon_news_full.php?id=14453

http://en.wikipedia.org/wiki/Marek_Hamšík - ВИДЕТЕ ХАМШИК КОЛКУ Е ВИСОК!!! 1.83! :p

Исто и Lamela...
Од тука е таа изјава. Него мене друга интересна изјава од Алегри ми го привлече вниманието каде вели дека дознал дека Ибрахимович ќе пристигне една недела пред да биде тоа официјално, а ако ви текнува добро баш една недела пред да потпише Ибра, Галијани изјавуваше дека се многу мали шансите за тој да дојде :). Опасни се.

Во секој случај интересно очекуваме да видиме кој ќе го донесат се надевам некој добар креативец со добра техника и дека добро ќе се снајде.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom