нагласив без плаќање, мислам прочитај прво па после одговори не сме брзи прсти.
второ незнам за кај вас ама кај нас земаат по спрат 100 денари тоа се 500 веќе, мада не беше ни тоа поентата.
трето за бојадисувањето и глетовањето е тоа ви се вика баравте гледајте.инаку нема проблем јас и ке изметам и ке зготвам и ке испеглам се додека таа ги брка моите работи.нема проблем.ама ич да не ме гњави и да не ме вика за помош од типот ела поткрениго креветот, слезиго тепихот, однесиго тв на сервис , излачиго виното и поможими да ја крениме комината за да сварам ракија , да сменам масло и свекици на колата, да го одглавам вецето , да ги сечам и да ги наредам дрвата и ред други работи.
а ете менвање осигурачи можам комотно да ја сместам во неутрални работи или машки ако не ви се чека за да си дојдам дома .така да или ке седите во темница или ке го смените.
и да не се повторуваме правиме муабет за просечно семејство а не за ке си платам и готова работа.ако беше така никој не мора да зготви и да прави било што, па дури и ако ве боли главата ке си платам друга нели!! и тоа спаѓа во обврски