Македонска фудбалска репрезентација

Архивист

Ултрас
Член од
10 мај 2007
Мислења
2.926
Поени од реакции
608
Апсолутно си во право ама за мечот со Ирска вреди да се отиде за стадионот и ништо повеќе.
За стадионот можеше и да отидеш на некоја утакмица на Вардар или Работнички не мора со Ирска да одиш.
Што се однесува до мене јас додека е Хари е на чело на федерацијава не одам на репрезентација.

--- надополнето ---

Апсолутно си во право ама за мечот со Ирска вреди да се отиде за стадионот и ништо повеќе.
За стадионот можеше и да отидеш на некоја утакмица на Вардар или Работнички не мора со Ирска да одиш.
Што се однесува до мене јас додека е Хари е на чело на федерацијава не одам на репрезентација.

--- надополнето ---

--- надополнето ---

Bibo

Модератор
Член од
9 април 2006
Мислења
4.128
Поени од реакции
3.993
Мислам дека ристовски сеуште не е спремен за да стартува на утакмица за репрезентација.Поготово не за волку “битна“ утакмица.Сеуште не игра ни во парма примавера редовно.Шиков колку и да е дрво на десен бек ама мислам дека нема да биде сменет барем не следните неколку меча.И Фетаи ќе игра ќе видите... :)
Се согласувам, би сакал да му се даде шанса на Ристовски али на пријателски натпревар, сеа да го стави против Ирска ќе биде преголем ризик, а и не ни верувам Јонуз некад да се осмели на такви храбри потези лол

Али за Фетаи не сум сигурен, се надевам дека баш он ќе стартува покрај Тричковски и Пандев али не сум многу убеден, ништо чудно Јонуз да се реши за Стојков или Наумоски место него :/

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.906
Поени од реакции
7.468
Каков фудбал за гледање, сеа на почеток јуни си имаме женски ракомет и машки ракомет, главни утакмици за пласман на ЕП/СП барем тоа вреди да се гледа...
Кошарка ...ЕП,Литванија :)
Може ќе полетаме од кај знаеш:)

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522

--- надополнето ---

--- надополнето ---

--- надополнето ---

Каков Работнички бе треба сега да пуштат и гага влез да се наполни стадионот да се осети атмосфера не за џабе имаме еден од најубавите стадиони во регионот гордост македонска.

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.906
Поени од реакции
7.468
Повреда на Фетаи,Савич на негово место.:(

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Продадени биле 11.000 карти до вчера се очекува над 30.000 ако е ова точно ондак ќе биде јако.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.227
Поени од реакции
14.561
Значи којзнае колку се само пуштени у продажба, изгледа поголемиот дел се како гратиси земени... утре купувам да не снема :)

Bibo

Модератор
Член од
9 април 2006
Мислења
4.128
Поени од реакции
3.993
Не ми се верува, Савиќ го земал на местото на Фетаи... Наместо Трајковски или Бесарт Ибраими кои се во одлична форма во моментов...

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
Се збори дека Груевски купил 20.000 карти и ги раздавал по штабовите е сега колку е вистина останувам на вас да процените со оглед на тоа дека утредента се изборите :smir:
па може се тие 11.000 карти до сега што тврдат дека ги продале :)

Член од
16 јануари 2009
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.068
Се согласувам, би сакал да му се даде шанса на Ристовски али на пријателски натпревар, сеа да го стави против Ирска ќе биде преголем ризик, а и не ни верувам Јонуз некад да се осмели на такви храбри потези лол

Али за Фетаи не сум сигурен, се надевам дека баш он ќе стартува покрај Тричковски и Пандев али не сум многу убеден, ништо чудно Јонуз да се реши за Стојков или Наумоски место него :/
Наумовски не верувам да ќе игра сега зашто го нема Фетаи логично е да игра Стојков,ама ќе видиме се надевам дека овие Ирциве ќе паднат зашто ако не ги тепаме ова може да биде најлошиот пласман за репрезентацијата.Сепак Русија,Словачка и Ирска имаат многу појак тим од нас имаат барем 30 играчи кој нонстоп играат и се во комбинација да бидат земени во репрезентација.Кај нас има 20(мада ни тоа не е тоа)пола од нив не ни играат редовно,и ако некој се повреди нема замена за него.Сеа со замениве мислам дека можеби и Мојсов може да добие шанса на десен бек,кога Шиков можеше да игра таму зашто не би можел и Мојсов кој идниот циклус гарант ќе биде стартер без разлика кој ќе биде селектор.

Bibo

Модератор
Член од
9 април 2006
Мислења
4.128
Поени од реакции
3.993
За тоа комплетно се согласувам, мислам дека би било најдобро овој пат да го стави Мојсов како десен бек а Новески и Грнчаров како штопери, барем со оглед на моменталните опции (Шиков и Ристовски) мислам дека најдобро би било Мојсов да се проба на таа позиција, али не верувам Јонуз да се сети на такво нешто...

Член од
7 мај 2009
Мислења
710
Поени од реакции
55
Рано му е на Ристе... На 4 се надевам дека ќе биде полн стадионот и ќе не растурат Ирците. Ако ништо друго барем Јонуз да го избркаат.
Ирците влегоа во финале на four nations cup ( ја тепаа шкотска 1-0 )

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
А како се движат картите со цена ? и има ли на билетарата да се купи ?

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Мислам дека против Ирска,Македонија нема да изгуби.

Би било добро да им се даде шанса на помладите пр.Хасани верувам дека може да придонесе нешто плус во нападот.

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Било добро и така е изгубен циклусот да се проба нешто да се внеси свежина,младите таленти да добијат повеќе шанси.

Kajgana Shop

На врв Bottom