The`bItCh
AdJuStAbLe mAdNeSs
- Член од
- 22 јануари 2005
- Мислења
- 4.605
- Поени од реакции
- 115
Хехе.. малку почнуваме оф топик и лично ама нема гајле.АуРоРа напиша:По година???И како сфати жити се???А тогаш не си го сакала или како?
Ајдее,не ме плаши сега,да не сфатам и ја по некоја година за бившите.Ок шала на страна,јака си тоа значи,а и храбра,јас не би имала храброст по телефон тоа да му го кажам,а за в лице да не зборамма таква сум јебига:motor:
Кога бевме заедно, точно, не го сакав бев со него само затоа што ми требаше занимација и некој за викенди - а тој ме сакаше. И сега, како сфатив после година .. за Нова Година случајно се најдовме и после толку време сфатив уствари колку е прекрасен, мил, сладок .. :icon_redf Конечно го видов во него она што требаше да го видам пред година дена .. не можев да му одолеам. После првото гушкање и бакнување „паднав“ .. и уште сум долу, не можам да излезам:jaj:, а и не сакам.
Имав среќа што сеуште ме сакаше и храброст да му кажам се што мислев да му кажам .. сега си е мој.:back:
Ако сакаш да заборавиш некој, ако знаеш дека нема никакви изгледи да бидете заедно, тогаш треба да преземеш нешто во врска со побрзо заборавање. Долгите муабети, гледања, само ќе ти ја отежнат ситуацијата и потешко ќе го пребродиш тоа. Ако навистина сакаш да го заборавиш, ќе мора да се ограничи комуникацијата, бидејќи така никогаш нема да бидеш начисто.