Кој(а) си пак ти сега...!?

• Креатор на темата Креатор на темата spooky
  • Време на започнување Време на започнување
Не ми се случило вакво нешто.
Никогаш не би легнала со некој уште од прв пат, па без разлика колку и да сум пијана ( а и си знам каде ми е границата, па не дозволувам до толку да се камендосам за наредниот ден да не се сеќавам што и како сум правела)
А ако веќе замислуваме што би било-кога би било-искрено незнам како би реагирала

I mene mi se nema sluceno vakvo nesto, :pipi: mislam deka nema ni da mi se sluci no nikogas ne veli nikogas:toe: .
A koga bi dosla do takvo nesto bi ispanicila mnogu:vozbud: :vozbud: :vozbud:

Охххх убавиот студентски живот.... тие работи се случуваат често после студентски забави... да заборавам кој сум јас и која е она... зарем можете да останете ладни да не извриете некоја вечер после испитна сесија.... ма кога ќе завршев со успешна сесија, се опивав, па незнаев на таксистот да му објаснам каде живеам , а камо ли да знам со која си идам дома.... туку, сега ми фали тоа.... после дипломирање, треба да се станува сериозен , а некако не ми иде ...

seuste ne mi se slucilo takvo nesto:rirtruyr epten treb ada si drvo:rituy za da ti se desi takvo nesto:nmklqq

Abe mi se desilo da se napravam zemja od piene, ama i ne da se razbudam pokraj nekoj i da neznam koj e. Ama koga bi mi se desilo da se razbudam mamurna od piene znam civo lice ke vidam pokraj sebe

Секогаш знам и до која мера правам и свесно. Не ми се има десено нити пак ќе се деси (барем така си планирам:))

Ovoj slucaj opisan vo temeta moze da se sluchi ili na nezrela individua koja traga po samospoznanie i zalutala na pogresniot pat na porokot ili pak na nekoi psihosomaticni lica potonati vo bludot sexot i alkoholot . Apsolutno sum protiv vakvi vrski , cak sto vise se grozam od niv !

Ovoj slucaj opisan vo temeta moze da se sluchi ili na nezrela individua koja traga po samospoznanie i zalutala na pogresniot pat na porokot ili pak na nekoi psihosomaticni lica potonati vo bludot sexot i alkoholot . Apsolutno sum protiv vakvi vrski , cak sto vise se grozam od niv !
дали е ова истиот човек,нешто не ми е јасно(каква сериозност,каков пост):nesum: .........:podsmev:
btw на темава ми се нема случено да незнам која е личноста до мене наредно утро макар и да сум се ќоросал од пиење

Не ми се случило, и не планирам да ми се случи. Едноставно глупо е бре... Не е достојно, а и греота е девојката. Помислете како би ви било вас ако би сте се нашле во ваква ситуација т.е. “партнерот“ (го пишувам во наводници пошто не го/ја сметам за партнер/ка за една вечер) да не се сеќава на вас и она што сте го правеле синоќа.

Не ми се десило да се разбудам и да речам: Еј, која си ти бе?, ама ми се десило да се разбудам и да речам: Еј, кај сум бе?
Слично е, нели. :lalalala:

не ми се има...ама би сакал...:salut:
само да не е типката некоја :kesa: ама и да е добра па нема да се сеќавам што и како било така да...јбг...не сакам бе:wink:

Не, ама би сакала, чисто од љубопистност да видам како би изреагирала :pos:

не ми се случило ама ако ми се случи ке се насмејам и ке прашам све што сме праеле цела вечер :smir:

Ne i nemoze da mi se sluci
1 si ja znam granicata do kade mi e i ne veruvam vo pijanstvo koe ke zavrsi so gubenje na svesta ili e laga toa ili pak e dete na 14,15 god koe togas 1 pat se soocuva so poimot alkohol,ili pak druga opcija sakale da s esluci i se slucilo ali drugiot den se foliraat.A deka tapa nemas poima so koj si bil so si naprajl ne veruvam:tapp:

не ми се случило и не дај боже некогаш да ми се случи тогаш ке си велам зини земјо голтни ме :pos2:ама џабе ке ми е се :toe:со оглед дека воопшто не пијам тешко дека може да ми се случи нешто вакво:vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom