За една ноќ три инциденти во Охрид

• Креатор на темата Креатор на темата Shellshock nam67
  • Време на започнување Време на започнување
Не е само у Охрид така и во Скопје е. А многу ме нервираат луѓе што судат човек по начинот на кој се облекува!

Цитирам другар:Ако ултра хот типка што се облекува ко фолкерка еднаш се облече у гот стил ја отпишувам од живите.
Ова е мислење на 90% од раја.

Поздрав провокатор.Добродојден си во Охрид.А вакви случаи ќе најш било каде во Македонија.Можда ако ти се десит да те искршат од ќотек некаде во твојот град,ќе разбериш.
E ova go postuem, i taka doagam Ohrid za nekoj den, pozdrav

Многу ме смеат ова цајканиве...охрид безбеден град хаха...коа и да сум бил таму секој ден сум имал или тепачка или фрка и тоа поради безвезни причини

Филм: Ране
серија: Долина на Волците

Дефинитивно ги зарази сите.. Почнаа да ги имитираат таквите глумци кои во реален живот се поинакви личности.. :toe:

Многу ме смеат ова цајканиве...охрид безбеден град хаха...коа и да сум бил таму секој ден сум имал или тепачка или фрка и тоа поради безвезни причини

Нели може и во тебе да е проблемот??
Епа поради тоа што од безвезни причини се тепаат сите, не само Охрид, туку Македонија стана оваква.

Катастрофа е ова што се случува...на пола моја генерација идоли им се пробисвети и уличаришта...

Ова се случува насекаде. Не е во прашање градот, туку менталниот склоп на лугето. Никој не трпи авторитет појќе. Секој ги превземат работите во свој раце без да мисли на последиците. Не е во прашање само телевизијата (иако има голем удел) туку целото секојдневие. Порано за вакви работи се слушаше само по чаршија, лаф муабети.
Стварно и порано имаше вакви работи, ама сега многу зачестија. Шо би рекла баба "Лошото влезе во луѓево" :helou:
А полицијата е буквално фикус. Гледа се тепаат луѓе и таа седит настрана, ко ке дојде време да се приведат се понашаат ко со мали деца да имаат работа. Другите ги туркаат, тегнат за униформи, на овие не му теквит да извает пендрек и да удрет...

Дефинитивно ги зарази сите.. Почнаа да ги имитираат таквите глумци кои во реален живот се поинакви личности.. :toe:
Поради Ране не толку, ама оваа Долина на волците ги поремети сите малолетници ..

епа како за ова не бев известен нашкола... Битрак... познато е ова ама не знам од каде... сепак си го кркал батката. Ова Охрид гадно постана во последно, уствари не ми е чудно секогаш е навака така избори идат...

Друже ништо не те разбирам исто како на бугарски ти е јазиков а за охриѓани еве одма се гледа какви сте ама пак ќе ви го мочаме ЕЗЕРОНО ...
Охридски дијлект ми е смешен, како и сите други од западна Македонија, али уопште нема везе со Бугарски (за разлика од некои други дијалекти).
А за мочањето у езеро, збори си за себе, дете. Ја највише од све што им замерам на Охриѓаните е у ствари тоа, што во трка по туристички пари, не го чуваат езерото. Друго све ми е мање више неважно: дали келнерот е намрштен или сељак е таксистот. Кој ги ебе, не им се возам и не им идам у тие кафичи кај што не добивам услуга ко шо треба. Ако има само еден угостителски објект у Охрид кај шо се коректни кон муштеријата, таму ќе идам и кој ги ебе другите.

Поради Ране не толку, ама оваа Долина на волците ги поремети сите малолетници ..

Глупости.
И јас до пред некое време гледав Долина на Волците али не искочив на улица да колам луѓе така да тешко дека е до сериите што ги даваат на ТВ.

http://www.ohridnews.com/index.php?mod=1&kat=4&id=31011
Двајца повредени во жестока тепачка во Охрид

Две лица се повредени во тепачката што попладнево се случила во центарот на градот. Првично полицијата соопшти дека инцидентот се случил на ул. Јане Сандански“, за подоцна да биде корегирана информацијата дека немилиот настан бил на Кеј „Маршал Тито“.

Како што информираат од СВР Охрид во тепачката учествувале 4-5 лица. Полицијата засега нема информации дали во тепачката било употребено оружје.

Инцидентот не се поврзува со политички партии и предизборни активности, а полицијата работи на откривање на мотивите за жестоката пресметка што ја вознемири охридската јавност.

Надлежните органи извршиле увид на местото на настанот, а повеќе информации за немилиот настан СВР Охрид најави за подоцна.

Сега и денско продолжение :nenene:

И ова е предизвикано од долина на волците !!!!!!1111

ништо од наведеново врска нема нардов е бесен и бес контрола кога ништо не функционира во државата настанува хаос зошто немало вакви инциденти за време на комунизмот
ќе кршеле камења на голи оток

Од првата страна, е добро де ништо страшно се дешаваат тепачки во поголемите градови :O
Шо збориш бе пријателе, мислиш Охрид е Лас Вегас, 3 тепачки у една вечер и тоа со загрозени животи, не се зафркавајте.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom