Судниот ден - 21 мај, 2011?

• Креатор на темата Креатор на темата Out Of Reality
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
абе не сфаќаш ти на кој принцип работи маркетингов и како се зема профит ?
секоја страна има "посетеност" и според таа посетеност ако ти е голема, фирми ти плаќаат огромни пари да има нивна реклама на неа. А во овој случај типот на тој начин си го рекламира радиото плус страната. .. И како што гледаш станаа доста познати familyradio blabla.. еве на пр утре на 21 ви нема да има крај на светот прво нешто ти што ќе направиш како и 348934 други луѓе ќе биде пуштање на таа страна и да видиш што ќе им биде изговорот. Не сфаќајки дека тие од тоа земаат пари.
а покрај тоа земаат и од многу други работи за кои што не сме свесни.

Тоа е тоа што го зборам цело време...

Ја откривме Америка!

во колку сатот и по која временска зона ме интересира? и зошто пак американец го откри ова? одговорот е едноставен холивуд

Абе не лажете кео радио читајте!

Panika u Makedoniji: Religijska sekta najavila smak svijeta u subotu

Radi se o vjerskoj sekti iz New Yorka koja tvrdi da je njihov duhovni vođa matematičkom kalkulacijom otkrio kodove i time otkrio tajne Biblije, pa i propast svijeta, koji bi se, kako je izračunao, trebao dogoditi ove subote.

http://dnevnik.hr/vijesti/zanimljiv...ska-sekta-najavila-smak-svijeta-u-subotu.html

Тоа што го мислев го кажав во мојот потпис. Следниот мој пост на темава ќе биде на 22ри Мај од овој компјутер или од некој од пеколот, нормално доколку има интернет конекција:vozbud:

Живи глупости, неможам да поверувам со што се замараат луѓето...

глупости невиден да си земат пари како Хауарт со Сајантолошката црква

Нема да биде крај на светот....
Чак Норис ги превзема работите во свои раце...

Нема да биде крај на светот....
Чак Норис ги превзема работите во свои раце...

Од каде знаеш дека Чак Норис не е дел од групава па тие одтаму толку самоуверени...

Можно е на 21 Мај Америка нешто да подготвува и преку овие секти да се извади за тоа што ќе го направи. 7 милијарди сме мора да се изретчиме... Очекувајте "нешто" на 21 :)

Можно е на 21 Мај Америка нешто да подготвува и преку овие секти да се извади за тоа што ќе го направи. 7 милијарди сме мора да се изретчиме... Очекувајте "нешто" на 21 :)

Ништо нема да очекувам, ниту да се замарам со оваа глупост. Кој е тој што го измислил ова, па кои се тие уште поглупави што веруваат во оваа не знам уште како да го наречам МИЗЕРНОСТ.. :tapp: :tapp: :nesvest:

Ништо нема да очекувам, ниту да се замарам со оваа глупост. Кој е тој што го измислил ова, па кои се тие уште поглупави што веруваат во оваа не знам уште како да го наречам МИЗЕРНОСТ.. :tapp: :tapp: :nesvest:

... Во Драчево (населбата каде што живеам) има верувања дека ќе се случи нешто... Не би рекол дека тоа е мизерност... Јас би го нарекол Страв (чим го слушнеш, те тера да веруваш... кај некои луѓе тоа навлегува до тој степен што едноставно... Полудуваат!) незнам дали ме сфати доволно али... тоа е :tapp:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom