Познавам само еден човек од рекламите во живо , и можам со сигурност да кажам дека е целосно вистинита неговата приказна.Целото видео со човеков е само чиста манипулација. Удира на психа, а народот лесно паѓа на вакви приказни ко од шпански серии.
Во ваков период и двете партии се служат со нечесни игри, зошто знаат дека народот не ги сака баш и се плашат што може да им се деси на 5ти јуни.
Види прво рок на траење,немој да е од пред 7 годиними стаса локумот и кафето ..ајде сите кај мене
Види вадење од контекст негови зборови е смешно , кога јасна беше причината на неговиот говор ( дека не е крив за се ) и кој е резултат на (погоди) напаѓаната на владеачката партија. Друго глупо е да се става тужна реклама каде типот вика имам деца во Канада не можам да си ги видам , канадската имигранска политика е една од најфлексибилните и можеле одма да му спонзорираат виза после 6 месеци легален престој ( што значи човеков не е толку грев). Второ најголемата реална распродажба ан фирми беше во времето на ВМРО меѓу кои Телекомот и Окта.Супер е сега и мистер конспираси се прикључи на муабетов, човеков не го оставила жена му дека немал пари и работа туку дека го варала. А што е битно тоа во муабетов? Може и стварно го варала, на кој му е гајле? Па бил вмровец, па се тепал ваму, па се тепал таму. Факт е дека човеков останал технолошки вишок па после отишол на завод. Зошто? Заради приватизацијата која се спроведуваше во 90 ти и излегува Бане кој даде Амин на таа приватизација и почнува да го вреѓа со лични навреди, ова само покажува кои се неговите етички и морални критериуми ко човек, за политичката некултура да не збориме. Многу е симптоматично како мнозинството "непартиски" определени кои се жестоки критичари на оваа влада наеднаш ги здоболе кога некој го нападна нивниот омилен лик. И јас ја критикувам економската политика на оваа влада и имам милион забелешки, но да бранам ваков простаклук, искажан од човек кој бил Претседател, со тоа што ќе пробам да го дискредитирам човеков, без оглед на тоа кои се неговите побуди, ќе направи да го погазам сето тоа што сум го кажал како објективна критика на политиките на оваа и на било која претходна влада.
Многу кафе изгледа ти дале тебе,да не ти дадоа и за цела фамилија :pos2:ми стаса локумот и кафето ..ајде сите кај мене
не бе, тамн е кое чудо еј ..Види прво рок на траење,немој да е од пред 7 години
искрено, 1 кафе + локум, за нас .. 1 кафе + локум за баба & дедо ..Многу кафе изгледа ти дале тебе,да не ти дадоа и за цела фамилија :pos2:
Кој грев треба да си, која простачина и амеба за да излезеш со изјава дека БЦ е причината за твојот развод. Вакво бламирање на ТВ немало од излегувањето на оној спотон Friday ...[video]https://www.youtube.com/watch?v=Kn99rnX3lGc&feature=player_embedded[/video]
Е ова е врвот.....хахахаххахахахахаахаха неповторлив е коа ќе се начука
А продавањето на ваква тажна приказна уз виолини која нема благе везе со неговата реалност ок е нели ? Абе вреѓа интелигенција, ваква манипулација заслужува токму ваков одговорОВОЈ ЧОВЕК ГО БАРА НАШИОТ ГЛАС!!!