"Студио" сликање за фб слика?

• Креатор на темата Креатор на темата AAAAA111
  • Време на започнување Време на започнување
Веќе ја замислувам ознаката на сликичките доле како потпис што е: Фотографирано од ... Капетан ALALUJA! И Неговото Весело Студио Од Педери

haha koj biznis go izmislil pa ti ke stanes milionerce i ke ti ja svirat pesnata so ist naslov

a jas moze da ti iznajmam besna kola za da pravis sliki so nea za na fb lol

Kakvi glupavi prosti i mentalno unazadeni lugje ste na forumov, chovekot saka foto studio da otvori, vie mu se smeete.
Ne znaeshe da se objasni i novak e ovde, imajte obziri...ccc..
Nemam komentar. Stvarno ste idioti i lugje bez oset, site do eden.
Da mozhev, na site kje ve napunev so crvenki. -.-
Kreteni.

Kakvi glupavi prosti i mentalno unazadeni lugje ste na forumov, chovekot saka foto studio da otvori, vie mu se smeete.
Ne znaeshe da se objasni i novak e ovde, imajte obziri...ccc..
Nemam komentar. Stvarno ste idioti i lugje bez oset, site do eden.
Da mozhev, na site kje ve napunev so crvenki. -.-
Kreteni.

:pos2: Да не му ги повредивме чувствата случајно? Смири се малце, форум е ова :smir:

да сте ми живи и здрави шо убаво се насмеав у 15 до 6 посабајлечки... алал да ви е..

значи имаме ситуација каде што човекот сака да отвори фотостудио за сликање каде што тој сликите ке ги става на веб а тие шо се сликаат ке ги ставаат на фејлбук.. притоа момците/девојките што се сликаат имаат можност да бираат дали ке биде тоа на шоља на машина за перење во када пред огледало или позадината ке биде онака само плочки... (мора да се напомене дека фотостудиото ке биде кај TheRaspolozen1 пошто нели го реновирал вецето ) и уште да не заборавиме дека на сликите доле ке пишува кој е фотографот односно ке го има следново „Photography by: Капетан Алалуја .

ја барем вака сватив... а вие ?

Ебати хромот - Бриши ова ! дупли пост !

АЛАЛЈУА?! ват да ф*к?! :pos2: буахах мора да си пил вода од лудиот бунар ..

башка, ми го напрај ќефот уште од сабајле!

пс; а шо апаратче имаш ако може да знаеме,и која верзија на фотошоп? =D

epic win, is epic win! :salut:

Зашо никој не го цитирал да видам шо пишал?
Брао бе, какви другари сте и вие....

хА дЕ фотостудио ``фејсбук``
- Фотографирање на свадби , крштевки, родендени, свечености
- Изработка на матурски и апсолвенски таблоа, (СЛИКИТЕ НЕ ГИ ДОБИВАТЕ ПОШТО СЕКОЈ ЕБАН МАТУРАНТ СИ ЈА СТАВА СЛИКАТА ОД МАТУРА НА ФБ А ЗА СЛИКИ ЗА НА ФЕЈСБУК ИМАМЕ ДРУГА УСЛУГА КОЈА ГЛАСИ) -
Сликање за лични документи - Лична карта, Фејсбук, ХајФајф, Мајспејс, Кајгана итн.

ЛЕЛЕЛЕЛЕЕЕЕ ! Дечки помош! Хитно! Хитно!

Ми се истури кока кола на апаратот за сликање и влегла кока колата до мемориската картичка и ми се заеба картичката и сега ги немам фотографиите од 1ви Мај што требаше да ги ставам на фејсбук. Хитно ми треба фотограф кој има бавча и скара да ме слика за да можам да си ставам пак. Хитноооо.... кога велам Хитно... мислам ХИТНОООО! :(((

За денес ми сеееее..... Хитнооо.. :(((((

ете капетан Алалуја сигурно е опремен.........можи и скара да чести....за сефте...фотографскиот дуќан треба да се отвори....
:pos2:

Нудам голем избор за тие што се заинтересирани...
galactika-toilet-seats.jpeg
image077.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom