Убиен е Осама бин Ладен!

• Креатор на темата Syn
  • Време на започнување
Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
za hitler dobivme dokazi kakvi takvi dobivme cerep so probusen kursum a kolku e cerepot negov e to e vejke dr prasanje
епа ние денеска добивме СЛИКИ со крвава фаца на Бин Ладен утре другиден дај боже и видео ке добијаме ;)

Gunner4ever

Vive la France
Член од
14 ноември 2009
Мислења
663
Поени од реакции
130
Abe bin laden e ziv sto vi e vas ama sea ke se vika Obama Ibrahimaden u prevod nov identitet CIA ne ubiva svoj luge ne se sekirajte !!

Член од
8 декември 2010
Мислења
511
Поени од реакции
131
епа ние денеска добивме СЛИКИ со крвава фаца на Бин Ладен утре другиден дај боже и видео ке добијаме ;)
hahaha sliki? sakas da go napravam obama uste vo polos izdanije od so bese napraven bin laden i eden clen imase napisano deka slikite jasno se gleda deka nekoj se poigruva i deka se raboti za slika koa e od porano slikana

--- надополнето ---

i nema utre se frli vo more nema odkopuvanje nema obdukcija za kratko vreme ke se raspadne i to ti e zasekogas ke ne maci ista dilema dali bese ili ne

Human

Explorer
Член од
10 октомври 2009
Мислења
12.448
Поени од реакции
5.134
za hitler dobivme dokazi kakvi takvi dobivme cerep so probusen kursum a kolku e cerepot negov e to e vejke dr prasanje
Телото на Хитлер е однесено од советската армија и растурено, со една цел, да не преставува култ за делата сторени... Е сега мисли за Осама...

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
hahaha sliki? sakas da go napravam obama uste vo polos izdanije od so bese napraven bin laden i eden clen imase napisano deka slikite jasno se gleda deka nekoj se poigruva i deka se raboti za slika koa e od porano slikana

--- надополнето ---

i nema utre se frli vo more nema odkopuvanje nema obdukcija za kratko vreme ke se raspadne i to ti e zasekogas ke ne maci ista dilema dali bese ili ne
Ајде да видиме направи го и постирај слика, Obama is dead!! :)

Toecutter

Biafran Baby
Член од
12 мај 2009
Мислења
5.243
Поени од реакции
2.444
Телото на Хитлер е однесено од советската армија и растурено, со една цел, да не преставува култ за делата сторени... Е сега мисли за Осама...
Не баш.
Изгорениот леш фиреров е баран и најден од посебна единица на НКВД по налог на Другарот Коба што ако го користиш како аналогија би значело дека посебна единица на ЦИА би го барала сега лешот на Осама по налог на Обама...феил ис он д хорајзон...:)
И оваа верзија ќе ја прифатиш бе ?
хахаха како она со бегството на 500 и кусур талибани пред некој ден...важно да е на си-ен-ен...

Ниедна снимка како онаа на синовите Садамови на пример...

Уствари има една...

:vozbud:

Human

Explorer
Член од
10 октомври 2009
Мислења
12.448
Поени од реакции
5.134
Не баш.
Изгорениот леш фиреров е баран и најден од посебна единица на НКВД по налог на Другарот Коба што ако го користиш како аналогија би значело дека посебна единица на ЦИА би го барала сега лешот на Осама по налог на Обама...феил ис он д хорајзон...:)
И оваа верзија ќе ја прифатиш бе ?
хахаха како она со бегството на 500 и кусур талибани пред некој ден...важно да е на си-ен-ен...

Ниедна снимка како онаа на соновите Садамови на пример...

Телото на Хитлер е уништено за да нема луѓе кои подоцна ќе го глорифицираат и ќе преставува свет артефакт за нив. Истот е и со Осама, ако е навистина фрлен в море.

500 Талибани избегаа од затвор. Како и неколку пати пред тоа. Како што и многупати се случувало во војните. Дел од нив беа фатени. Имаа поддршка, од надвор, од внатре. Не гледам што е проблемот тука...

Toecutter

Biafran Baby
Член од
12 мај 2009
Мислења
5.243
Поени од реакции
2.444
Телото на Хитлер е уништено за да нема луѓе кои подоцна ќе го глорифицираат и ќе преставува свет артефакт за нив. Истот е и со Осама, ако е навистина фрлен в море.

500 Талибани избегаа од затвор. Како и неколку пати пред тоа. Како што и многупати се случувало во војните. Дел од нив беа фатени. Имаа поддршка, од надвор, од внатре. Не гледам што е проблемот тука...
Прво да се задржиме на фејлот.
Хитлер го глорифицираат и без да има гроб, од неговото пронаоѓање до уништувањето на јагленисаните остатоци поминал четврт век. Тука имаме наводна ликвидација, па прошетка до Афган со лешот...и на крај фрлање на лешот во морето...за еден ден...:) Чак Норис feels redundant...
никакви снимки и докази и на крај некакво повикување на некој шеријатски закон...америте се повикуваат на шеријатски закон...oh yeah...
Ич ништо не ти делува нелогично во ситуацијава? :) нешто барем...
Нема проблем се е убаво во светот на бајките...

Член од
23 август 2010
Мислења
137
Поени од реакции
15
Jas sum vo SAD, od kako izleze vesta nema nisto drugo na tv osven vesti za Bin Laden. Vo pakistan ubile grupa na lugje i pri proverka na identitetite se nasol i toj na Bin Laden, spored dnk, otisoci od zabite i odpecatoci.
kako toa doznale deka e on od dnk i otisoci? za takvi informacii predtoa trebalo da se napravat testovi za sega da znaat deka e on, inache kako moze oni da ja znaat dnk slikata na osama ili pak negovite otpechatoci ili otisoci od zabi? dobro otpechatoci i otisoci od zabi moze da se najdat od nekoj negov star bunker kao pola izeden sendvich(xD) ili od doprenite predmeti (mada i ova nema smisla zasto tie moze da bidat od bilo kogo) ali dnk slika nema shansi da mu znaat, taka da seushte nishto ne e sigurno...

Human

Explorer
Член од
10 октомври 2009
Мислења
12.448
Поени од реакции
5.134
Прво да се задржиме на фејлот.
Хитлер го глорифицираат и без да има гроб, од неговото пронаоѓање до уништувањето на јагленисаните остатоци поминал четврт век. Тука имаме наводна ликвидација, па прошетка до Афган со лешот...и на крај фрлање на лешот во морето...за еден ден...:) Чак Норис feels redundant...
никакви снимки и докази и на крај некакво повикување на некој шеријатски закон...америте се повикуваат на шеријатски закон...oh yeah...
Ич ништо не ти делува нелогично во ситуацијава? :) нешто барем...
Нема проблем се е убаво во светот на бајките...
ОК, те сфаќам што сакаш да кажеш. И мене ми е малку нелогично. Многу информации пристигнуваат од многу медиуми кои сакаат да профитираат со тоа. Досега од разни медиа слушнав дека бил убиен пред една недела, па се чувало во тајност за само Обама да го објави, дека бил фрлен в море, дека сабајлево го скинале итн итн.
Да почекаме, ќе видиме официјално и крајно што ќе кажат.

TheIks

Fork & spoon operator
Член од
1 октомври 2007
Мислења
712
Поени од реакции
469
Ех Осамчо бе, на море а? :pos:

Туку, кога некој ја спомна Баба Вањѓа, гарант ова го има предвидено! :)

Член од
5 март 2011
Мислења
852
Поени од реакции
830
samo da napomenam i vie dobro znaete deka toj bil obucuvan od strana na amerikancite pa sigurno imaat negova dnk a inaku i jas ne veruvam deka e mrtov se zalazuva ovoj crniot amerikanec za da pridobie glasovi za narednite izbori jas barem taka mislam ...

Human

Explorer
Член од
10 октомври 2009
Мислења
12.448
Поени од реакции
5.134
Ех Осамчо бе, на море а? :pos:

Туку, кога некој ја спомна Баба Вањѓа, гарант ова го има предвидено! :)
Сега одма ќе излезат со предвидувањето.... Штета што не можеа пред 1 недела...

Член од
1 март 2008
Мислења
1.396
Поени од реакции
1.050
HUMAN !!???!?! Nema takvo neshto na planetata kako Human ... ne znam Ajnshtajn od grobot da stane da gi rese site ravenki, Abraham Linkoln da dojde da mu kaze nekoisistemni raboti i problemi, Dzingis Kan da mu razkase nekoj istorii i Zan Mitrev ako treba da dojde da mu ukaze nekoi bioloski raboti, nema da moze brat ... nema, taa ti e,covekov bil e i ostanuva istoto |%)$*^%*#) ...

A vakva slika kako ovaa so ja pustija za Bin Laden, prosto ne znam kako moze covestvoto da trae i da ne ebat u gz.Imam custvo deka ne testiraat da vidat kolku im uspeva mentalnata kontrola, pritisokot da se bide dolepen do zemjata i koga duri u faca ne ebat .... naj verojatno Chemtrails efektot go testiraat.

Kajgana Shop

На врв Bottom