K
kalimer0
Гостин
Ве поздравува Осама од пеколот
Не оставија некој поштен чоек да го фати Осама и да ја собере таа наградата од 25 милиона долара + 2 милиона од авио компанијатаКолку ми кревет сафра јенкиве со тие славја сеа еј... Само Ахмадинеџад му е мајката за нив.
Не знам, бидејќи за да се финансира мора како прво да постои.а би те прашал од што се финансираше Ал каеда за оружје со каква трговија од богатите шеици
Не бе Косово је Србија, Дража и Младич се херои и војната во Ирак и сега во Либија се за носење на демократија на тамошната раја.Да бе да, АМериканците самите си ги бомбардираа амбасадите, сами праќаа бомбаши самоубијци по хотели во Пакистан, Индонезија, Алжир, сами си ги срушија кулите и од 1993 натаму се сами себе се убиваа.
Браво, го разоткри планот на Америте за светска доминација! Алал да ти е.
Гет а лајф.
точно нешто си читал се гледа значи амерканско чедо е Ал каеда во преевод од арапски значи база учење првенствено направена и финансирана од Циа за борба против Советкскиот сојуз за да потака прерасне во монструм кој го знаеме денсНе знам, бидејќи за да се финансира мора како прво да постои.
ал-каеда е медиумска измислица за некаква семоќна,сеприсутна исламска фундаменталистичка терористичка организација.
Името за прв пат е употребено од ЦИА во осумдесетите како база на податоци за муџахедини на платниот спискок на истата...
Кој монструм го знаеме?точно нешто си читал се гледа значи амерканско чедо е Ал каеда во преевод од арапски значи база учење првенствено направена и финансирана од Циа за борба против Советкскиот сојуз за да потака прерасне во монструм кој го знаеме денс
Јас да сум на твое место сериозно би стравувал за својот живот.Кој монструм го знаеме?
Оној он си-ен-ен...?
Е да и тоа шо викаш, бајаги страшен монструм е...ехееее да знаеш шо имаа едни киднапери абе со ноже за јаболка киднапираат 4 авиони и после прават акробации со нив низ Америка...и еден тип шо се криеше по пештери им беше главен па коа се наљутил на америте си рекол “сеа ќе видите“ и почнал да прави зулуми по светот...
И мене ко бев мал ме плашеа со баба рога и вампири...
Ама кога потпораснав троа сфатив дека не постојат како и ал-каеда терористите кои вребаат од секое ќоше...:tv:
Шо е тоа „Америка“ !?Јас да сум на твое место сериозно би стравувал за својот живот.
Оти нели, Америте контролираат се и читаат како ти ги разоткриваш во моментов.
Сега се мислат дали да ти пратат бомбаш-самоубиец или да исценираат киднапирање на авион да ти се сруши во зграда.
На се е спремна фашистичката Америка!
Џабе ќе пријавуваш, Америте се контролираат.Шо е тоа „Америка“ !?
Никогаш не ми било јасно тоа...
Во моментов се плашам од духот на Осама и фантомската ал-каеда, имаше еден чуден тип тука во комшии се моташе, некако “арапски“ ми делуваше...абе Ел-Масри скината глава ти викам...да го пријавам или да го остаам нека си брка работа?