Убиен е Осама бин Ладен!

• Креатор на темата Syn
  • Време на започнување

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Колку ми кревет сафра јенкиве со тие славја сеа еј... Само Ахмадинеџад му е мајката за нив.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Скинат е Осамава милион посто. Само имам приметено, кога и да убијат или умре некој вака попознат, одма се јавуваат теории демек жив бил и си исценирал :tapp: Мајкл Џексон, Осама, Садам....

--- надополнето ---

Колку ми кревет сафра јенкиве со тие славја сеа еј... Само Ахмадинеџад му е мајката за нив.
Не оставија некој поштен чоек да го фати Осама и да ја собере таа наградата од 25 милиона долара + 2 милиона од авио компанијата :(

Toecutter

Biafran Baby
Член од
12 мај 2009
Мислења
5.243
Поени од реакции
2.444
а би те прашал од што се финансираше Ал каеда за оружје со каква трговија од богатите шеици
Не знам, бидејќи за да се финансира мора како прво да постои.
ал-каеда е медиумска измислица за некаква семоќна,сеприсутна исламска фундаменталистичка терористичка организација.
Името за прв пат е употребено од ЦИА во осумдесетите како база на податоци за муџахедини на платниот спискок на истата...

Toecutter

Biafran Baby
Член од
12 мај 2009
Мислења
5.243
Поени од реакции
2.444
Да бе да, АМериканците самите си ги бомбардираа амбасадите, сами праќаа бомбаши самоубијци по хотели во Пакистан, Индонезија, Алжир, сами си ги срушија кулите и од 1993 натаму се сами себе се убиваа.

Браво, го разоткри планот на Америте за светска доминација! Алал да ти е.

Гет а лајф.
Не бе Косово је Србија, Дража и Младич се херои и војната во Ирак и сега во Либија се за носење на демократија на тамошната раја.
Фактите се тие, дали ти имаш ум и разум да ги перцеприраш е друга работа...твој проблем...:)

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Сумливо ми е сево ова....

S

Shellshock nam67

Гостин
Не знам, бидејќи за да се финансира мора како прво да постои.
ал-каеда е медиумска измислица за некаква семоќна,сеприсутна исламска фундаменталистичка терористичка организација.
Името за прв пат е употребено од ЦИА во осумдесетите како база на податоци за муџахедини на платниот спискок на истата...
точно нешто си читал се гледа значи амерканско чедо е Ал каеда во преевод од арапски значи база учење првенствено направена и финансирана од Циа за борба против Советкскиот сојуз за да потака прерасне во монструм кој го знаеме денс

Член од
3 декември 2007
Мислења
3.718
Поени од реакции
772
Чим Гугл немаат сликичка од Осама бин Ладен кај логото, it didn`t happen! :)

Toecutter

Biafran Baby
Член од
12 мај 2009
Мислења
5.243
Поени од реакции
2.444
точно нешто си читал се гледа значи амерканско чедо е Ал каеда во преевод од арапски значи база учење првенствено направена и финансирана од Циа за борба против Советкскиот сојуз за да потака прерасне во монструм кој го знаеме денс
Кој монструм го знаеме?
Оној он си-ен-ен...?
Е да и тоа шо викаш, бајаги страшен монструм е...ехееее да знаеш шо имаа едни киднапери абе со ноже за јаболка киднапираат 4 авиони и после прават акробации со нив низ Америка...и еден тип шо се криеше по пештери им беше главен па коа се наљутил на америте си рекол “сеа ќе видите“ и почнал да прави зулуми по светот...
И мене ко бев мал ме плашеа со баба рога и вампири...
Ама кога потпораснав троа сфатив дека не постојат како и ал-каеда терористите кои вребаат од секое ќоше...:tv:

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Кој монструм го знаеме?
Оној он си-ен-ен...?
Е да и тоа шо викаш, бајаги страшен монструм е...ехееее да знаеш шо имаа едни киднапери абе со ноже за јаболка киднапираат 4 авиони и после прават акробации со нив низ Америка...и еден тип шо се криеше по пештери им беше главен па коа се наљутил на америте си рекол “сеа ќе видите“ и почнал да прави зулуми по светот...
И мене ко бев мал ме плашеа со баба рога и вампири...
Ама кога потпораснав троа сфатив дека не постојат како и ал-каеда терористите кои вребаат од секое ќоше...:tv:
Јас да сум на твое место сериозно би стравувал за својот живот.
Оти нели, Америте контролираат се и читаат како ти ги разоткриваш во моментов.
Сега се мислат дали да ти пратат бомбаш-самоубиец или да исценираат киднапирање на авион да ти се сруши во зграда.

На се е спремна фашистичката Америка!

Toecutter

Biafran Baby
Член од
12 мај 2009
Мислења
5.243
Поени од реакции
2.444
Јас да сум на твое место сериозно би стравувал за својот живот.
Оти нели, Америте контролираат се и читаат како ти ги разоткриваш во моментов.
Сега се мислат дали да ти пратат бомбаш-самоубиец или да исценираат киднапирање на авион да ти се сруши во зграда.

На се е спремна фашистичката Америка!
Шо е тоа „Америка“ !?
Никогаш не ми било јасно тоа...:)
Во моментов се плашам од духот на Осама и фантомската ал-каеда, имаше еден чуден тип тука во комшии се моташе, некако “арапски“ ми делуваше...абе Ел-Масри скината глава ти викам...да го пријавам или да го остаам нека си брка работа?

Член од
30 август 2008
Мислења
2.232
Поени од реакции
286
Kako prvo, se nadevam deka ova ne e uste edna Masonska igra na SAD, a kako vtoro se nadevam deka Osama Bin Laden postoese i deka stvarno e ubijen, i ako sto ova mene ne mi izgleda ozbilno..

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Шо е тоа „Америка“ !?
Никогаш не ми било јасно тоа...:)
Во моментов се плашам од духот на Осама и фантомската ал-каеда, имаше еден чуден тип тука во комшии се моташе, некако “арапски“ ми делуваше...абе Ел-Масри скината глава ти викам...да го пријавам или да го остаам нека си брка работа?
Џабе ќе пријавуваш, Америте се контролираат.
Од Кале со телескопи не посматраат.

Kajgana Shop

На врв Bottom