Арсенал - Манчестер Јунајтед Премиер Лига - 01-05-2011 15-00h

Кој ќе победи

• Победа на Арсенал

Гласови: 40 42,1%
  • Нерешено

Гласови: 10 10,5%
  • Победа на Манчестер Јунајтед

Гласови: 45 47,4%

• Вкупно гласачи
    95

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Не се прави луд на сила.
10 пати ја репризираа ситуацијата, чист пенал беше.

И Џену, не ме засмејувај, тоа што на други не им досудиле пунал, не го оправдува Видиќ. Арсенал е многу оштетен и нема оправдување.
Воопшто не го оправдувам Видиќ, да не се сфатиме погрешно. Но колку што имало грешки за Јунајтед во меѓусебните мечеви, толку имало и за Арсенал. Руни ако доби жолт тогаш за она, што требаше да добие Вилшер што го држеше за нога Керик да не стане?

Член од
30 мај 2010
Мислења
213
Поени од реакции
11
Кога се работи за Јунајтед сите се стручњаци али за нивните екипи никогаш не коментираат :icon_lol:

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.163
Поени од реакции
6.041
Sum za takvi ko tebe so vrska nemaat od osnovni fudbalski pravila .
Фудбалско правило: Доколку играч игра со рака во свој шеснаесетник, се свири пенал. Го знам ли ова правило, докторе? Или грешка сум?

Инаку, како што веќе кажав, 99% сум сигурен дека игра со рака немаше. Тој 1% го оставам во случај некој да ми објасни како физички е можно топка во лет да ја пипнеш, а да не се смени правецот.

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Ај не јади гомна.

5 шута од кои ниту еден во гол. Јунајтед 4 шута од кои 3 во гол. Посед на топка 61-39. Ова е ''атомски'' (wtf) фудбал? Е алал да ти е.
4 шута од кои 3 млаки удари директно во рацете на Шчезни ги сметаш за опасност? Посед на топка 61-39 за арсенал ако не се лажам ..
ЈУНАЈТЕД ИГРАШЕ АТОМСКИ ФУДБАЛ ПОЛУВРЕМЕВО, НЕ АРСЕНАЛ.. ШИБАЈ АЈДЕ..

--- надополнето ---

Нека тоа, не прочитав коментар од тебе за спорните моменти синоќа. :)
A за Манчестер нека ти текне утакмицата со Ливерпул пред 2 месеци...
И челзи вчера беше оштетен. Не му досудија пенал, среќа шо дадовме гол од офсајд, па израмни правдата со неправдата на фифти - фифти.

Член од
1 јули 2008
Мислења
2.032
Поени од реакции
2.055
4 шута од кои 3 млаки удари директно во рацете на Шчезни ги сметаш за опасност? Посед на топка 61-39 за арсенал ако не се лажам ..
ЈУНАЈТЕД ИГРАШЕ АТОМСКИ ФУДБАЛ ПОЛУВРЕМЕВО, НЕ АРСЕНАЛ.. ШИБАЈ АЈДЕ..
Не играше ниту Јунајтед, ниту Арсенал, катастрофа беа сите.

И никој не го спомна педерското сопнување на Нани од страна на Сонг бе? :О

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Не играше ниту Јунајтед, ниту Арсенал, катастрофа беа сите.

И никој не го спомна педерското сопнување на Нани од страна на Сонг бе? :О
седи сеа центар на вниманието е Видич и денеска ке ми ги отечат цел ден со тоа , па и ако изгубат живи ќе не запалат на плоштад..

Член од
30 мај 2010
Мислења
213
Поени од реакции
11
И челзи вчера беше оштетен. Не му досудија пенал, среќа шо дадовме гол од офсајд, па израмни правдата со неправдата на фифти - фифти.
Сите се против Челзи :( Ама арно си признаваш дека дадовте гол од офсајд а сега кењаш овде за Манчестер...жално:tapp:

Член од
31 јули 2008
Мислења
2.065
Поени од реакции
666
Фудбалско правило: Доколку играч игра со рака во свој шеснаесетник, се свири пенал. Го знам ли ова правило, докторе? Или грешка сум?

Инаку, како што веќе кажав, 99% сум сигурен дека игра со рака немаше. Тој 1% го оставам во случај некој да ми објасни како физички е можно топка во лет да ја пипнеш, а да не се смени правецот.
Da povelis kaj mene vo ordinacija da ti prepisam staklenca so najjak diopter

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Сите се против Челзи :( Ама арно си признаваш дека дадовте гол од офсајд а сега кењаш овде за Манчестер...жално:tapp:
Ne mu dosudija penal prethodno be TORKO !!

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Воопшто не го оправдувам Видиќ, да не се сфатиме погрешно. Но колку што имало грешки за Јунајтед во меѓусебните мечеви, толку имало и за Арсенал. Руни ако доби жолт тогаш за она, што требаше да добие Вилшер што го држеше за нога Керик да не стане?
Керик во контра-напад и во налет беше? Лошо изреагира Вилшер затоа што ван Перси сеедно ќе стигнеше прв до топката.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500

Еве ги видеава за некој што не прати ПЛ да не добие впечаток дека све е за Јунајтед.

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Конечно гол.
Е тек сега ќе гледаме борбена утакмица.

Kajgana Shop

На врв Bottom