Рекло магарето на зајакот имаш големи уши?Очигледно заборавивте вчера како дојдовте до победа :raz:Море,море...судијата апла е за Манчестер.... и после ќе кукаат тука како судиите биле за Челзи и не знам што друго.
Сети се на Чамак од првиот натпревар.Видиќ Марадона, на АРсенал не им досудија чист пенал.
Фердинанд коментираше за глумата на играчите на Барселона, не за судиски грешки. И те молам не зборувај за лицемери, од 25 играчи на Барселона, 29 се тоа.Сигурно Фердинанд ќе коментира дека Арсенал беше оштетен, подоцна на Твитер. NOT. Какви лицемери...
Zdrav li si be ???Инаку не сум сигурен дека беше пенал. Воопшто не смени правец топката, тоа значи дека не ја допрел иако на снимките се гледа дека раката е многу блиску. Никој не ја допре топката, не знам ни зашто им досуди корнер
Море колку си за грев уште имаш лице да зборниш овде, а вие вчера шо се прајте на мутави 2 гола за џабе дадовтеМоре,море...судијата апла е за Манчестер.... и после ќе кукаат тука како судиите биле за Челзи и не знам што друго.
Јас здрав сум. А ти доктор си?Zdrav li si be ???
Sum za takvi ko tebe so vrska nemaat od osnovni fudbalski pravila .Јас здрав сум. А ти доктор си?
Не се прави луд на сила.Инаку не сум сигурен дека беше пенал. Воопшто не смени правец топката, тоа значи дека не ја допрел иако на снимките се гледа дека раката е многу блиску. Никој не ја допре топката, не знам ни зашто им досуди корнер
Ај не јади гомна.Еве ги,за 2 минути се јавија ... :icon_bigg
5 шута од кои ниту еден во гол. Јунајтед 4 шута од кои 3 во гол. Посед на топка 61-39. Ова е ''атомски'' (wtf) фудбал? Е алал да ти е.Одамна не сум го видел Јунајтед напикан во шише(буквално) во дербињата. Башка пенал не им досудија заради играњето со рака на Немања Видич (ова пошто ФА била против нив).Ако фудбалот на Барселона е атомски фудбал, фудбалов на арсенал у ова првово полувреме каков е ?? Ако синоним за атомски фудбал е бесконечни додавања у своја половина, алал ви вера.. Ова ни 5 барселони не можат да го одиграат.. Со среќа у второ.
Нека тоа, не прочитав коментар од тебе за спорните моменти синоќа.Одамна не сум го видел Јунајтед напикан во шише(буквално) во дербињата. Башка пенал не им досудија заради играњето со рака на Немања Видич (ова пошто ФА била против нив).Ако фудбалот на Барселона е атомски фудбал, фудбалов на арсенал у ова првово полувреме каков е ?? Ако синоним за атомски фудбал е бесконечни додавања у своја половина, алал ви вера.. Ова ни 5 барселони не можат да го одиграат.. Со среќа у второ.
Да му се јавам да го известам Фергусон да има на мукает второво полувреме да промени нешто чим 5 барселони не ги надиграат..:salut:Одамна не сум го видел Јунајтед напикан во шише(буквално) во дербињата. Башка пенал не им досудија заради играњето со рака на Немања Видич (ова пошто ФА била против нив).Ако фудбалот на Барселона е атомски фудбал, фудбалов на арсенал у ова првово полувреме каков е ?? Ако синоним за атомски фудбал е бесконечни додавања у своја половина, алал ви вера.. Ова ни 5 барселони не можат да го одиграат.. Со среќа у второ.