Арсенал - Манчестер Јунајтед Премиер Лига - 01-05-2011 15-00h

Кој ќе победи

• Победа на Арсенал

Гласови: 40 42,1%
  • Нерешено

Гласови: 10 10,5%
  • Победа на Манчестер Јунајтед

Гласови: 45 47,4%

• Вкупно гласачи
    95
Член од
31 јули 2008
Мислења
2.065
Поени од реакции
666
Weeb, Foy.....to be continued

Член од
30 мај 2010
Мислења
213
Поени од реакции
11
Море,море...судијата апла е за Манчестер.... и после ќе кукаат тука како судиите биле за Челзи и не знам што друго.
Рекло магарето на зајакот имаш големи уши?Очигледно заборавивте вчера како дојдовте до победа :raz:

Член од
1 јули 2008
Мислења
2.032
Поени од реакции
2.055
Видиќ Марадона, на АРсенал не им досудија чист пенал.
Сети се на Чамак од првиот натпревар.
И Џену те потсети на Дрвојор од пред 2-3 години.

Сигурно Фердинанд ќе коментира дека Арсенал беше оштетен, подоцна на Твитер. NOT. Какви лицемери...
Фердинанд коментираше за глумата на играчите на Барселона, не за судиски грешки. И те молам не зборувај за лицемери, од 25 играчи на Барселона, 29 се тоа.

Член од
31 јули 2008
Мислења
2.065
Поени од реакции
666
Инаку не сум сигурен дека беше пенал. Воопшто не смени правец топката, тоа значи дека не ја допрел иако на снимките се гледа дека раката е многу блиску. Никој не ја допре топката, не знам ни зашто им досуди корнер :toe:
Zdrav li si be ???

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Море,море...судијата апла е за Манчестер.... и после ќе кукаат тука како судиите биле за Челзи и не знам што друго.
Море колку си за грев уште имаш лице да зборниш овде, а вие вчера шо се прајте на мутави 2 гола за џабе дадовте :tapp:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Срциња, ве немаше вака да се буните кога Мејсон досуди пенал надвор од шеснаесетник против Вест Хем? :( И тие тогоанците што ги имавте не беа светци, си играа со рака против Јунајтед, едниот даде гол едниот си извади со рака.

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Еве ги,за 2 минути се јавија ... :icon_bigg

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.779
Поени од реакции
44.013
Пеналот беше чист.. А тоа со акциите беше ненамерно според мене.. Одма право почнувате со филмови.. Па еднаш Ван Перси се лупна во него... Тие другите, тој не отиде да ја удри топката.. Топката го погоди него.. А за пеналот, како што кажав чист...

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Одамна не сум го видел Јунајтед напикан во шише(буквално) во дербињата. Башка пенал не им досудија заради играњето со рака на Немања Видич (ова пошто ФА била против нив).Ако фудбалот на Барселона е атомски фудбал, фудбалов на арсенал у ова првово полувреме каков е ?? Ако синоним за атомски фудбал е бесконечни додавања у своја половина, алал ви вера.. Ова ни 5 барселони не можат да го одиграат.. Со среќа у второ.

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Инаку не сум сигурен дека беше пенал. Воопшто не смени правец топката, тоа значи дека не ја допрел иако на снимките се гледа дека раката е многу блиску. Никој не ја допре топката, не знам ни зашто им досуди корнер :toe:
Не се прави луд на сила.
10 пати ја репризираа ситуацијата, чист пенал беше.

И Џену, не ме засмејувај, тоа што на други не им досудиле пунал, не го оправдува Видиќ. Арсенал е многу оштетен и нема оправдување.

Член од
1 јули 2008
Мислења
2.032
Поени од реакции
2.055
Еве ги,за 2 минути се јавија ... :icon_bigg
Ај не јади гомна.

Одамна не сум го видел Јунајтед напикан во шише(буквално) во дербињата. Башка пенал не им досудија заради играњето со рака на Немања Видич (ова пошто ФА била против нив).Ако фудбалот на Барселона е атомски фудбал, фудбалов на арсенал у ова првово полувреме каков е ?? Ако синоним за атомски фудбал е бесконечни додавања у своја половина, алал ви вера.. Ова ни 5 барселони не можат да го одиграат.. Со среќа у второ.
5 шута од кои ниту еден во гол. Јунајтед 4 шута од кои 3 во гол. Посед на топка 61-39. Ова е ''атомски'' (wtf) фудбал? Е алал да ти е.

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
Нека тоа, не прочитав коментар од тебе за спорните моменти синоќа. :)
A за Манчестер нека ти текне утакмицата со Ливерпул пред 2 месеци...

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Да му се јавам да го известам Фергусон да има на мукает второво полувреме да промени нешто чим 5 барселони не ги надиграат..:salut:

Kajgana Shop

На врв Bottom