V
Vollstandig
Гостин
Еве тема за најдебилното нешто шо ќе излези од македонската естрада, пошо нашата естрада во текот на 90те беше екстра и супер и имаше шо да се слуша, да ве потсетам само на: Студени нозе, Куку леле, Ластовица, САФ, и колку уште немаше, само пропадна сето тоа, и денеска се прават катастрофални грешки. Јас понекогаш велам, некои луѓе никогаш не е доцна да се абортираат, особено кога си ја пробуваат среќата со пеење.
Од преку вечер им текнува да пропеат, а утре се веќе на сцена.
Одиме со спот број 1.
Група Ребус, прилепски бенд, кој има свирено на нови години на свадби крштевки и што знам уште што.
Им стана досадно па ајде и тие да бидат малце, шема снимија спот такозвани: Македонско виски:
Реден број 2, на оваа листа се најде, некоја си ДАНИЕЛА со некој си СКОПСКИ БОЕМИ. И не дека се толку јаки...ама ....(видеото кажува се)
Спот број 3, се најдоа веселите цигани, со песната Мало виски мало кока кола во ромска веризја. Незнам што муе филмот на типот ама јас ви ветувам дека од клипот ќе извлечете ако не друго една насмевка:
4 место доби: Надица богевска од охрид,со песната фатална девојка:
Девојчево сигурно трипало лошо вечерта...
5.место доби , исто така ѕверот Драганче Митрески, со спотот, ЈАНА Е ШУМА ГРАДИЛА и спотот ЛЕГНАВ ДА ПОСПИЈАМ.
Дополнете ја вие листата..
Од преку вечер им текнува да пропеат, а утре се веќе на сцена.
Одиме со спот број 1.
Група Ребус, прилепски бенд, кој има свирено на нови години на свадби крштевки и што знам уште што.
Им стана досадно па ајде и тие да бидат малце, шема снимија спот такозвани: Македонско виски:
Реден број 2, на оваа листа се најде, некоја си ДАНИЕЛА со некој си СКОПСКИ БОЕМИ. И не дека се толку јаки...ама ....(видеото кажува се)
Спот број 3, се најдоа веселите цигани, со песната Мало виски мало кока кола во ромска веризја. Незнам што муе филмот на типот ама јас ви ветувам дека од клипот ќе извлечете ако не друго една насмевка:
4 место доби: Надица богевска од охрид,со песната фатална девојка:
Девојчево сигурно трипало лошо вечерта...
5.место доби , исто така ѕверот Драганче Митрески, со спотот, ЈАНА Е ШУМА ГРАДИЛА и спотот ЛЕГНАВ ДА ПОСПИЈАМ.
Дополнете ја вие листата..