A
apidrone
Гостин
Ок бе, само прашувам. Од кај па јас да те знамНе јас од Тунгузија само што се преселив.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ок бе, само прашувам. Од кај па јас да те знамНе јас од Тунгузија само што се преселив.
Ок бе, само прашувам. Од кај па јас да те знамНит ти се потсмевам нит нишчо. Туку еве ти вака како поискусна дај кажи ние што планираме да идеме што да очекуваме таму, да не изгледаме како изгубени Германци
![]()
Не знам, никогаш не сум бил на вакво нешто. Али ако тебе ова ти оставило најсилен впечаток...Што сакаш да ти раскажам? Некоја еротска сцена или приказна за еден невин дечко?![]()
Не знам, никогаш не сум бил на вакво нешто. Али ако тебе ова ти оставило најсилен впечаток...![]()
Јбг, не сите имале сјајни учителиЗнаев дека ќе ја одбереш втората приказна.За да скратам...соблечи се пред огледало и запрашај се каде грешиш.![]()
Јбг, не сите имале сјајни учители![]()
Не сме ние за вакви дешавки. Ќе има дркаџии без акал, што не би ме изненадило и да си го извадат пред сите и да си го тинкаат. А за цена, под 1000рка нема да биде сигурно.
А гага ебање ќе даваат актеркиве?
Гага ебење ке добиеш од актерите, оние покуратите :nesum: