Еротика фест во Метрополис арена - 14.05.2011

• Креатор на темата Креатор на темата Tonchie
  • Време на започнување Време на започнување
Не јас од Тунгузија само што се преселив.
Ок бе, само прашувам. Од кај па јас да те знам :) Нит ти се потсмевам нит нишчо. Туку еве ти вака како поискусна дај кажи ние што планираме да идеме што да очекуваме таму, да не изгледаме како изгубени Германци :pos:

Ок бе, само прашувам. Од кај па јас да те знам :) Нит ти се потсмевам нит нишчо. Туку еве ти вака како поискусна дај кажи ние што планираме да идеме што да очекуваме таму, да не изгледаме како изгубени Германци :pos:

Што сакаш да ти раскажам? Некоја еротска сцена или приказна за еден невин дечко? :)

Што сакаш да ти раскажам? Некоја еротска сцена или приказна за еден невин дечко? :)
Не знам, никогаш не сум бил на вакво нешто. Али ако тебе ова ти оставило најсилен впечаток... :)

Не знам, никогаш не сум бил на вакво нешто. Али ако тебе ова ти оставило најсилен впечаток... :)

Знаев дека ќе ја одбереш втората приказна.За да скратам...соблечи се пред огледало и запрашај се каде грешиш. :)

Не сме ние за вакви дешавки. Ќе има дркаџии без акал, што не би ме изненадило и да си го извадат пред сите и да си го тинкаат. А за цена, под 1000рка нема да биде сигурно.

Јбг, не сите имале сјајни учители :)

Жал ми е што морам да констатирам дека влегуваш во оваа група:

--- надополнето ---

Не сме ние за вакви дешавки. Ќе има дркаџии без акал, што не би ме изненадило и да си го извадат пред сите и да си го тинкаат. А за цена, под 1000рка нема да биде сигурно.

Стварно е жалосно што се повеќе и повеќе дркаџии се појавуваат и функционираат во виртуелниот свет.

Таман работа вистината да вреѓа.:)

Дека ќе има ашлаци ќе има, али ќе е интересно да се посети ради онака. :)

Одете одете ама да не биде три кура кркав цицка не фатив :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:.

Somehow, не гледам еротика во куп пластика, силикон и fake кукли што крајно лошо глумат емоции и страст. Да не зборам за актерите што едвај успеваат да ги научат неколкуте "мудри" реплики, кои ретко се подолги од 2 букви. Па уште и техно у позадина, миљон камери, рефлектори, куп излигавени мажи(ња) у публика - саде еротика. But that's just me..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom